Acubeauty uddannelse

En holistisk uddannelse i kosmetisk akupunktur

Afspil video

bliv certificeret Acubeauty behandler

Acubeauty er en holistisk skønhedsuddannelse der kombinerer kosmetisk akupunktur med en funktionel behandlingstilgang.

Det vil sige, at du på uddannelsen lærer kosmetisk akupunktur teknikker hvor der bruges ganske fine nåle i kroppen og i ansigtet, samtidig med du lærer hvordan du kan tænke kost, livsstil, kosttilskud, urter osv. ind i din behandling.

Et unikt håndværk

Akupunktur i ansigtet er en behandlingsteknik der kræver stor respekt, faglig viden samt teknisk dygtighed fra den der giver behandlingen. 

Derfor lægges der vægt på en grundig oplæring af anatomien, høj faglighed i undervisningsmaterialet samt masser af praktisk øvelse for eleverne.

AcuBeauty uddannelsen er godkendt af Praktiserende akupunktører og Danske akupunktører.

Uddannelsen er godkendt som efteruddannelse og opretholdelse af RAB registrering.

 

HOLDSTART

København

2022 – FULDT BOOKET
7.-9. oktober, 28.-30. oktober & 18.-20. november.
Certificering: 30. november
 
2023 – Åben for tilmelding
21.-23. april, 5.-7. maj, 2.-4. juni.
Certificering: 7. juni
 
Århus
 
Januar 2023
13.-15. januar, 27.-29. januar, 10. – 12. marts.
Certificering: 15. marts
 

PRIS

13.500,- for alle 9 dage

GÅ TIL TILMELDING

*Tilmeldingsgebyr 2500,- for at reservere en plads på holdet. Gebyret tilbagebetales ikke.

Se info video om uddannelsen

Vi har lavet en informationsvideo der tager dig igennem alt du behøver at vide om uddannelsen, lige fra uddannelsesindhold, materialet der undervises i samt video af de forskellige teknikker du vil lære på uddannelsen.

Skøn uddannelse med et meget højt fagligt niveau og et trygt læringsmiljø. Lækkert og inspirerende materiale.

- MayBritt, Akupunktør og Certificeret AcuBeauty behandler

Hvad gør acubeauty uddannelsen unik?

Kombination af østlig og vestlig videnskab

Med en certificering i AcuBeauty, får du det bedste af både den tusindårige østlige viden, den vestlige medicinske viden samt den evidensbaseret funktionelle tilgang til behandling.

Dvs. du opnår en helhedsorienteret og holistisk  behandlingstilgang til skønhed.

Inden for kosmetisk akupunktur, findes der hovedsageligt 4 forskelige akupunkturmetoder som bliver brugt forskellige steder i verden.

På AcuBeauty uddannelsen bliver du oplært i alle 4 akupunkturmetoder, og lærer hvordan man sammensætter dem i én og samme behandling.

Direkte kosmetisk muskel og drænage akupunktur

Denne form indeholder en række punkter i og omkring ansigtet. Musklernes spændingstilstand i ansigtet har afgørende betydning for hvorhenne rynkerne sætter sig, samt hvor dybe de bliver. Disse stikketeknikker har derfor til formål at afspænde eller opstramme den enkelte muskel, afhængig af hvad problemet er. 

Inden for samme teknik bruges også drænage punkter, hvor nålen placeres i bindevævet lige over muskelfacierne, og har til formål at stimulere lymfesystemet til at fjerne væskeophobninger. 

Disse teknikker er krævende og kræver mange timers træning, hvilket også er årsagen til at der er praktisk træning på alle kursets 9 dage. 

Intradermal akupunktur

Intradermal akupunktur udføres med små 3-6 mm. nåle der sættes direkte i ansigtslinjerne med pincet. Det er vigtigt de sættes i den korrekte vinkel for at opnå et optimalt resultat. Nålene sættes for at stimulere og provokere huden til at danne ny collagen de steder hvor man sætter dem. Denne metode vil ofte blive kombineret med collagenserum. 

TCM Akupunktur

Den klassiske akupunkturform, som bygger på balancering af energi i meridiansystemet. At øge energien og udstrålingen i et ansigt, kan gøre en meget stor forskel rent kosmetisk. Specielt i den måde vi bliver set på af andre. 

På denne uddannelse har vi udvalgt en række punkter som på hver sin måde relaterer sig til optimering af det kosmetiske udtryk. 

Central motorpunkt stimulering 

Denne nervestimulering er en teknik der arbejder med de motoriske nervegrene i ansigtet. Via disse nervegrene kan man stimulere hele ansigtsområder, og eksempelvis få en anspændthed omkring munden eller øjet til at slappe af. Disse teknikker kræver en del praktisk træning, hvilket er inkluderet i uddannelsen. 

Ud over de 4 metoder, oplæres du også i akupressurpunkter og  udspændingsteknikker i ansigtet der herefter kan bruges af klienterne som hjemmeøvelser imellem deres behandlinger.

Meget professionel uddannelse med en rolig, professionel og kompetent underviser. Et super godt materiale med et højt fagligt niveau.

- Ida, Sygeplejerske og Certificeret AcuBeauty behandler

Hvad indeholder uddannelsen

AcuBeauty er en teoriomfattende kosmetisk akupunkturuddannelse hvor du gennemgår alt fra kraniets anatomi til analyse af ansigtet, og fra klassisk kinesisk akupunktur til funktionel kosmetisk behandling. Samtidig lægges der stor vægt på praksis, således at du efter endt uddannelse opnår en høj grad af sikker nåleteknik.

Der skal påregnes tid imellem modulerne til at øve det som vi har gennemgået på det foregående modul.

På uddannelsen bruges 2 unikke kompendier, et til teori og et til praksis, som samtidig kan bruges som opslagsværk i forbindelse med behandlingerne efter uddannelsen.

Herunder kan du læse hvad der gennemgåes på uddannelsen.

 

En helt fantastisk kurs som jeg anbefaler til alle som vil gå en professionell kurs med allt från holistisk kunskap till kosmetisk hudpleie i akupunktur.

- Daniella, Kosmetolog hos Dare to Care, og Certificeret AcuBeauty behandler

Hvad kan man opnå med AcuBeauty?

I AcuBeauty behandlingerne arbejder vi med kroppens egne ressourcer.

Ved stimulering fra nålene, kan vi arbejde med at aktivere muskler, få afslappet overaktive muskler, øge blodgennemstrømning, trænere ophobet væske samt stimulere kollagendannelsen.

Her er hvad man kan arbejde på med AcBeauty behandlinger:

 • Opstramning af huden
 • Løft af øjenlåg
 • Boost af collagendannelse
 • Reducering af fine linjer og rynker
 • Afspænding af overspændte muskler
 • Give fornyet glød og liv til huden.
 • Fornyet udstråling i øjnene
 • Løft af underansigt
 • Reducering af poser under øjnene samt mørke rander

Hvem kan deltage på uddannelsen?

AcuBeauty henvender sig til alle der ønsker at arbejde med naturlig skønhed.

Uddannelsen henvender sig til alle der ønsker at arbejde med naturlig skønhed og har en interesse for den holistiske tilgang til skønhed.

Erfaringer med akupunktur er ikke et adgangskrav, idet der vil være specialundervisning i dette.

Er du helt ny i anatomi- og behandlingsfaget, må du meget gerne kontakte os for at få en snak om hvordan du kan forberede dig bedst muligt.

implentering af uddannelsen i din praksis

Uanset om du går med tanker om at starte din egen klinik, eller om du har en eksisterende klinik, vil du efter endt uddannelse kunne tilbyde behandlingen.

Har du allerede en skønhedsklinik, egner behandlingen sig også rigtig fint til at supplere dine andre behandlinger eller du kan gøre behandlingen helt til din egen og kombinere akupunkturen med dine behandlinger.

Økonomien i behandlingerne varierer meget an på hvor i landet behandlingen udbydes, om du allerede har et eksisterende ‘brand’ og om du kombinerer behandlingen med dine øvrige behandlinger.

På Klinik By Nørgaard tilbyder vi behandlingen for 950,- for første behandling og 800,- for efterfølgende behandlinger. (75 min/60 min)

Hvad kan du forvente?

AcuBeauty er en højt fagligt uddannelse hvor du skal lære en masse teknikker og teori.
Uddannelsen er en god blanding af teori og praksis.

De 9 dage er intense og fyldt med masser af spændende læring.

Du vil skulle øve dig en masse imellem modulerne, for at træne punkterne så meget som muligt inden uddannelsesafslutning.

Den høje faglighed betyder til gengæld også, at du tager fra uddannelsen med en masse nye kompetencer og viden som ikke særlig mange behandlere har:)

Nikolaj er en inspirerende og fagligt kompetent underviser, der formår at inddrage alle i undervisningen. Nikolaj er tydelig og nærværende i supervisionen.

- Katrine, Akupunktør og Certificeret AcuBeauty behandler

Underviser 

Nikolaj Nørgaard

Nikolaj startede med at undervise indenfor kosmetisk akupunktur for 10 år siden, og har brugt de sidste to år bl.a. i Spanien og USA for at lære de nyeste teknikker

Udover dagligt at lave kosmetiske AcuBeauty behandlinger på klinikken, arbejder han med traditionelle akupunkturbehandlinger og udfører helbredundersøgelser funderet i den funktionelle medicin.

Læs mere om underviseren her.

Hvad siger vores kursister

Tilmeld dig til uddannelsen

Så snart du har besluttet dig for at uddanne dig som certificeret AcuBeauty behandler, kan du tilmelde dig lige her.

Når du tilmelder dig, så sker følgende:

 • Du bliver guidet hen til en side, hvor du indbetaler tilmeldingsgebyret (på siden står der “Online Kursus” – bare rolig, det er for uddannelsen)
 • Når tilmeldingsgebyr er betalt, har du reserveret din plads på holdet.
 • Du modtager en velkomstmail umiddelbart efter tilmelding.
 • ca. 1 måned før uddannelsesstart modtager du praktiske informationer samt faktura på restbeløbet (medmindre du har aftalt ratebetaling).

Har du spørgsmål, så er du mere end velkommen til at ringe til os på tlf. 4128 3710

Praktisk information

Ja, det kan du sagtens. Vi tilbyder følgende mulighed for dig der ønsker ratebetaling;

 • Tilmeldingsgebyr på 2500,- betales ved tilmelding.
 • Rate 1: 5500,- umiddelbart inden uddannelsesstart.
 • Rate 2: 5500,- inden færdiggørelse af uddannelsen

 

Du kan gøre to ting:

 1. Du kan skrive dig op på en afbudsliste, så vi kan kontakte dig såfremt der skulle komme et afbud.
 2. Du kan skrive dig op til næste holdstart, så kommer du automatisk på næste ledige hold.

Er du ikke behandler i forvejen, eller trænger du til at opfriske din viden omkring ansigtets anatomi, anbefaler vi at du læser op på dette inden uddannelsesstart.

Vi guider dig naturligvis ift. det du skal læse.

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl. Ring og få en snak med vores underviser, som kan gøre dig mere sikker i din sag.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk