Acubeauty uddannelse

En holistisk uddannelse i kosmetisk akupunktur

Afspil video

bliv Certificeret Acubeauty behandler

Acubeauty er en 8 dages holistisk skønhedsuddannelse der kombinerer kosmetisk akupunktur med en funktionel behandlingstilgang. 

Du har efter de 8 dage mulighed for at udbygge din uddannelse med en Master i AcuBeauty. Overbygningen varer 3 dage.

På uddannelserne lærer du kosmetisk akupunktur teknikker hvor der bruges ganske fine nåle i kroppen og i ansigtet, samtidig med du lærer hvordan du kan tænke kost, livsstil, kosttilskud, urter osv. ind i din behandling.

Et unikt håndværk

Akupunktur i ansigtet er en behandlingsteknik der kræver stor respekt, faglig viden samt teknisk dygtighed fra den der giver behandlingen. 

Derfor lægges der vægt på en grundig oplæring af anatomien, høj faglighed i undervisningsmaterialet samt masser af praktisk øvelse for eleverne.

Med uddannelserne får du:

✓ Viden om musklernes funktion og påvirkning på ældningstegn.
✓ En viden om hvordan kost, livsstil, stress osv. kan påvirke hudens ældningstegn.
✓ En forståelse for hvordan du kan arbejde med skønhed indefra og ud, igennem akupunktur, kosttilskud, urter, cupping mm.
✓ Adgang til en lukket Facebookgruppe, og mulighed for at sparre med kollegaer og undervisere.
✓ Over 100 siders teori og praksis kompendier.
✓ Certifikat på at du er certificeret AcuBeauty behandler.
✓ En dybdegående holistisk uddannelse hvor du med garanti føler du udvikler dig undervejs.

 

AcuBeauty datoer

København
25.-27. august, 8.-10. september, 7.-8. oktober.
 

Århus

22.-24. september, 13.-15- oktober, 4.-5. november.
 
PRIS

11.900,- for alle 8 dage

(mulighed for ratebetaling, se FAQ)

GÅ TIL TILMELDING

*Tilmeldingsgebyr 3.000,- for at reservere en plads på holdet. Gebyret fratrækkes restprisen. Gebyret tilbagebetales ikke.

 

MASTER CLASSES

København

17.-19. november

Århus

12.-14. januar 2024

PRIS

Skøn uddannelse med et meget højt fagligt niveau og et trygt læringsmiljø. Lækkert og inspirerende materiale.

AcuBeauty - en uddannelse i kosmetisk akupunktur

Kombination af østlig og vestlig videnskab

Med en certificering i AcuBeauty, får du det bedste af både den tusindårige østlige viden, den vestlige medicinske viden samt den evidensbaseret funktionelle tilgang til behandling.

Dvs. du opnår en helhedsorienteret og holistisk  behandlingstilgang til skønhed.

Inden for kosmetisk akupunktur, findes der hovedsageligt 3 forskelige akupunkturmetoder som bliver brugt forskellige steder i verden.

På AcuBeauty uddannelsen bliver du oplært i alle 3 akupunkturmetoder, og lærer hvordan man sammensætter dem i én og samme behandling.

Uddannelsen klæder dig på til at give komplette og unikke behandlinger med kosmetisk akupunktur.

De 8 dage sluttes af med en certificeringsprøve, og du opnår derved at blive certificeret AcuBeauty behandler.

Direkte kosmetisk muskel og drænage akupunktur

Denne form indeholder en række punkter i og omkring ansigtet. Musklernes spændingstilstand i ansigtet har afgørende betydning for hvorhenne rynkerne sætter sig, samt hvor dybe de bliver. Disse stikketeknikker har derfor til formål at afspænde eller opstramme den enkelte muskel, afhængig af hvad problemet er. 

Inden for samme teknik bruges også drænage punkter, hvor nålen placeres i bindevævet lige over muskelfacierne, og har til formål at stimulere lymfesystemet til at fjerne væskeophobninger. 

Disse teknikker er krævende og kræver mange timers træning, hvilket også er årsagen til at der er praktisk træning på alle kursets 9 dage. 

Intradermal akupunktur

Intradermal akupunktur udføres med små 3-6 mm. nåle der sættes direkte i ansigtslinjerne med pincet. Det er vigtigt de sættes i den korrekte vinkel for at opnå et optimalt resultat. Nålene sættes for at stimulere og provokere huden til at danne ny collagen de steder hvor man sætter dem. Denne metode vil ofte blive kombineret med collagenserum. 

TCM Akupunktur

Den klassiske akupunkturform, som bygger på balancering af energi i meridiansystemet. At øge energien og udstrålingen i et ansigt, kan gøre en meget stor forskel rent kosmetisk. Specielt i den måde vi bliver set på af andre. 

På denne uddannelse har vi udvalgt en række punkter som på hver sin måde relaterer sig til optimering af det kosmetiske udtryk. 

Ud over de 3 metoder, oplæres du også i akupressurpunkter og  udspændingsteknikker i ansigtet der herefter kan bruges af klienterne som hjemmeøvelser imellem deres behandlinger.

Meget professionel uddannelse med en rolig, professionel og kompetent underviser. Et super godt materiale med et højt fagligt niveau.

AcuBeauty Master Class

Master Class er en overbygning til AcuBeauty uddannelsen, og til dig der har gennemført AcuBeauty uddannelsen.

Her får du mulighed for at tage dine AcuBeauty behandlinger et skridt videre, dykke dybere ned i den funktionelle tilgang, udvikle avanceret stikteknikker og generelt udvide dine kompetencer indenfor naturlig skønhedsbehandling.

På de 3 dage lærer du udvidet kropsbehandlinger, aktivering af nåle og specialpunkter i ansigtet, som eksempelvis centrale motorpunkter.

Central motorpunkt stimulering 

Denne nervestimulering er en teknik der arbejder med de motoriske nervegrene i ansigtet. Via disse nervegrene kan man stimulere hele ansigtsområder, og eksempelvis få en anspændthed omkring munden eller øjet til at slappe af. 

Gua Sha & Cupping

Både Gua Sha og Cupping er fantastiske værktøjer til at udvide din anti-age behandlinger, både i forhold til drænage, muskelspændinger og målrettet linjebehandling.

Hudtilstande

Lær hvordan du kan behandle specifikke hudtilstande som eksem, akne og rosacea, både via akupunktur, men også ved hjælp af kost, kosttilskud, livsstil osv. 

Urter/naturmedicin

Bliv klogere på urters påvirkning, og hvordan du kan bruge dem i dine behandlinger, så du derigennem arbejder med skønheden indefra og ud – på en naturlig måde.

 

Hvad indeholder uddannelserne?

AcuBeauty er en teoriomfattende kosmetisk akupunkturuddannelse hvor du gennemgår alt fra kraniets anatomi til analyse af ansigtet, og fra klassisk kinesisk akupunktur til funktionel kosmetisk behandling. Samtidig lægges der stor vægt på praksis, således at du efter endt uddannelse opnår en høj grad af sikker nåleteknik.

Der skal påregnes tid imellem modulerne til at øve det som vi har gennemgået på det foregående modul.

På uddannelsen bruges 2 unikke kompendier, et til teori og et til praksis, som samtidig kan bruges som opslagsværk i forbindelse med behandlingerne efter uddannelsen.

Herunder kan du læse hvad der gennemgåes på uddannelsen.

 

En helt fantastisk kurs som jeg anbefaler til alle som vil gå en professionell kurs med allt från holistisk kunskap till kosmetisk hudpleie i akupunktur.

Hvad kan man opnå med AcuBeauty?

I AcuBeauty behandlingerne arbejder vi med kroppens egne ressourcer.

Ved stimulering fra nålene, kan vi arbejde med at aktivere muskler, få afslappet overaktive muskler, øge blodgennemstrømning, trænere ophobet væske samt stimulere kollagendannelsen.

Noget af det vi typisk behandler er:

 • Opstramning af huden
 • Løft af øjenlåg
 • Boost af collagendannelse
 • Reducering af fine linjer og rynker
 • Afspænding af overspændte muskler
 • Give fornyet glød og liv til huden.
 • Fornyet udstråling i øjnene
 • Løft af underansigt
 • Reducering af poser under øjnene samt mørke rander

Hvem kan deltage på uddannelsen?

AcuBeauty henvender sig til alle der ønsker at arbejde med naturlig skønhed.

Uddannelsen henvender sig til alle der ønsker at arbejde med naturlig skønhed og har en interesse for den holistiske tilgang til skønhed.

Erfaringer med akupunktur er ikke et adgangskrav, idet der vil være specialundervisning i dette.

Er du helt ny i anatomi- og behandlingsfaget, må du meget gerne kontakte os for at få en snak om hvordan du kan forberede dig bedst muligt.

implentering af uddannelsen i din praksis

Uanset om du går med tanker om at starte din egen klinik, eller om du har en eksisterende klinik, vil du efter endt uddannelse kunne tilbyde behandlingen.

Har du allerede en skønhedsklinik, egner behandlingen sig også rigtig fint til at supplere dine andre behandlinger eller du kan gøre behandlingen helt til din egen og kombinere akupunkturen med dine behandlinger.

Økonomien i behandlingerne varierer meget an på hvor i landet behandlingen udbydes, om du allerede har et eksisterende ‘brand’ og om du kombinerer behandlingen med dine øvrige behandlinger.

På AcuHouse tilbyder vi behandlingen for 950,- for første behandling og 800,- for efterfølgende behandlinger. (75 min/60 min)

Hvad kan du forvente?

AcuBeauty er en højt fagligt uddannelse hvor du skal lære en masse teknikker og teori.
Uddannelsen er en god blanding af teori og praksis.

De 11 dage AcuBeauty og Master Class varer, er intense og fyldt med masser af spændende læring.

Du vil skulle øve dig en masse imellem modulerne, for at træne punkterne så meget som muligt inden uddannelsesafslutning.

Den høje faglighed betyder til gengæld også, at du tager fra uddannelsen med en masse nye kompetencer og viden som ikke særlig mange behandlere har:)

Nikolaj er en inspirerende og fagligt kompetent underviser, der formår at inddrage alle i undervisningen. Nikolaj er tydelig og nærværende i supervisionen.

Underviser 

Nikolaj Nørgaard

Nikolaj startede med at undervise indenfor kosmetisk akupunktur for 10 år siden, og har brugt de sidste to år bl.a. i Spanien og USA for at lære de nyeste teknikker

Udover dagligt at lave kosmetiske AcuBeauty behandlinger på klinikken, arbejder han med traditionelle akupunkturbehandlinger og udfører helbredundersøgelser funderet i den funktionelle medicin.

Læs mere om underviseren her.

Hvad siger vores kursister

Tilmeld dig til uddannelsen

Så snart du har besluttet dig for at uddanne dig som certificeret AcuBeauty behandler, kan du tilmelde dig lige her.

Når du tilmelder dig, så sker følgende:

 • Du bliver guidet hen til en side, hvor du indbetaler tilmeldingsgebyret (på siden står der “Online Kursus” – bare rolig, det er for uddannelsen)
 • Når tilmeldingsgebyr er betalt, har du reserveret din plads på holdet.
 • Du modtager en velkomstmail umiddelbart efter tilmelding.
 • ca. 1 måned før uddannelsesstart modtager du praktiske informationer samt faktura på restbeløbet (medmindre du har aftalt ratebetaling).

Har du spørgsmål, så er du mere end velkommen til at ringe til os på tlf. 4128 3710

Praktisk information

Ja, det kan du sagtens. Vi tilbyder følgende mulighed for dig der ønsker ratebetaling for AcuBeauty uddannelsen;

 • Tilmeldingsgebyr på 3000,- betales ved tilmelding.
 • 1 måned inden udd. start – rate 1: 3500,- 
 • Ved udd. start – rate 2: 2500,- 
 • Undervejs i uddannelsen – rate 3: 2500,-

Betaler du uden ratebetaling, sendes fakturaen på restbeløbet 1 måned inden uddannelsesstart.

For Master Class har du mulighed for at betale over 2 rater:

 • 3500,- ved tilmelding
 • 3000,- umiddelbart inden start.

Du kan gøre to ting:

 1. Du kan skrive dig op på en afbudsliste, så vi kan kontakte dig såfremt der skulle komme et afbud.
 2. Du kan skrive dig op til næste holdstart, så kommer du automatisk på næste ledige hold.

Er du ikke behandler i forvejen, eller trænger du til at opfriske din viden omkring ansigtets anatomi, anbefaler vi at du læser op på dette inden uddannelsesstart.

Vi guider dig naturligvis ift. det du skal læse.

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl. Ring og få en snak med vores underviser, som kan gøre dig mere sikker i din sag.

Tilmeldingsgebyret er bindende og tilbagebetales derfor ikke.

Afmelding af uddannelsen skal ske senest 1 måned før uddannelsesstart. Ved afmelding mindre end 1 måned før, opkræves det fulde uddannelsesbeløb stadig.

Ja! Med AcuBeauty uddannelsen bliver du certificeret AcuBeauty behandler. Du vil lære at lave komplette behandlinger, og dermed bliver du en af de dygtigste behandlere indenfor området! 

Master Class er en overbygning til dig der ønsker at dykke endnu dybere i faget.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk