Mette Nørgaard

Mit fokus er på behandlinger som har til formål at forskønne dig, afstresse dig og få dig til at se ud som den bedste version af dig selv – men på en 100% naturlig måde. 

Mette Nørgaard

MFT & AcuBeauty behandler

Mette er certificeret behandler i Japansk Cosmo Lifting, MFT behandler, certificeret AcuBeauty behandler (Kosmetisk Akupunktur), Uddannelseskoordinator på AcuBeauty uddannelsen og uddannet i Traditional Oriental Medicin Facial Therapy, som er kosmetisk Cupping- og Gua Shateknikker.

Du vil møde hende på klinikken hvis du booker tid til Manuel Face lifting Technique (MFT), AcuBeauty eller Japansk Lifting.

“Mit fokus er på behandlinger som har til formål at forskønne dig, afstresse dig og få dig til at se ud som den bedste version af dig selv – men på en 100% naturlig måde. 

Naturlig skønhed kommer som bekendt indefra, og hvis ikke dit indre er i balance, vil det også afspejle sig i dit ydre. Derfor elsker jeg behandlinger der har en holistisk tilgang og som også inddrager kroppen som helhed.

MFT, Japansk Lifting, cupping, Gua Sha og kosmetisk akupunktur er netop sådanne behandlinger. De formår at få mine klienter i en dyb afstresset tilstand, at få afslappet alle ansigtsmusklerne – og så er behandlingerne tilmed super effektive.”

Mette ejer og driver klinikken til dagligt sammen med Nikolaj Nørgaard.

“For 6 år siden stiftede jeg bekendtskab med akupunkturens verden idet jeg mødte min mand Nikolaj Nørgaard, som allerede dengang var en erfaren akupunktør og fysioterapeut.

Jeg erfarede på egen krop og igennem hans arbejde med andre, hvor meget man egentlig kan med akupunktur.

Det er dybt fascinerende hvordan kroppen har en naturlig evne til at hele og forebygge mange ting selv igennem akupunkturen.

Derfor er det også en ære at få lov drive en klinik og hver dag se hvordan klinikken hjælper mennesker der kommer med vidt forskellige problematikker.”