Manuel Face Lifting Technique

Manuel face lifting technique

Naturligt ansigtsløft med MFT

Manuel Face lifting Technique signaturbehandling (MFT) er et naturligt ansigtsløft og derfor et alternativ til kosmetiske indgreb. MFT er effektiv til især poser  og mørke rander under øjenene samt fine linjer.

Behandlingsmetoden er unik fordi den samler en masse effektive teknikker og gør det muligt for os som behandlere at individualisere behandlingen til den enkelte.

PRIS: 950.-

Varighed: 75 minutter. (opfølgende behandlinger 60 min)

Forløb: 3750kr

Fordele ved MFT:

Enkelt behandling eller forløb?

En behandling med MFT kan i og for sig godt stå alene for momentær opnåelse af fornyet glød, opstramning af huden samt reducering i ophobet væske. Men for et mere blivende og effektivt resultat anbefaler vi altid behandlingen som et forløb der typisk strækker sig over ca. 4 uger hvor du gerne kommer 2 gange om ugen.

Et forløb er altså til dig som har et specifikt mål/område du gerne vil have arbejdet på.

Du kan vælge imellem et forløb på 5 eller 10 gange.

Hvad indgår i MFT behandling?

I en MFT behandling bruger vi teknikker som:

  • Ansigtszoneterapi, lymfedrænage og akupressur.
  • Cupping og Gua Sha. Begge har sine rødder i den kinesiske medicin, og er eminente til at udskille affaldsstoffer samt øge blodcirkulationen i huden.
  • Jaderoller. Denne er med til at skabe tonus og reducere rødme og irriteret hud.
  • LED lysterapi. LED lysterapi er et godt redskab til at behandle forskellige hudtilstande, og opstramme huden samt reducere fine linjer og rynker.
  • Mikro små intradermal nåle. Disse bruges primært til direkte rynkebehandling.
  • Masker. Enten opstrammende, fugtgivende eller kollagenmaske.

I behandlingen tager vi udgangspunkt i den enkelte, hvilket betyder vi i nogle behandlinger vil bruge et uddrag af ovenstående teknikker, og i andre behandlinger laver en helt anden sammensætning.

Derfor vil behandlingen variere fra person til person.

Før/efter billeder

Se med når Simone Tajmer besøger os på klinikken til en mft behandling.

Ofte stillede spørgemål

Vi har mange unge klienter som gerne vil forebygge fine linjer og som gerne vil holde deres hud sund.

Ligesom med Japansk Lifting er MFT ikke kun for dem hvor linjerne allerede har vist sig. 

Behandlingen egner sig nemlig fint som forebyggende behandling.

Alle mennesker er forskellige og responderer forskelligt på behandling, ligesom livsstil og alder spiller en væsentlig rolle for hvor ofte man skal have behandling.

Da behandlingen er akkumulerende, anbefaler vi som udgangspunkt at man kommer et par gange om ugen de første par uger, herefter en gang ugentligt i et par uger, og efterfølgende nedtrapning til vedligeholdende behandlinger hver 6.-8. uge.

Nej. Behandlingen er sikker og skånsom. Du vil formentlig opleve at din hud er mere rød pga øget blodgennemstrømning, men rødmen lægger sig i løbet af et par timer.

Det kan du som udgangspunkt godt. Men de fleste oplever dog at bliv trætte efter behandlingen, idet man sætter gang i kroppens systemer. Så giv dig selv tid til at slappe af efterfølgende:)

Det er du meget velkommen til. Men vi laver altid en let afrensning når du kommer.

Ligesom med antal af behandlinger, varierer det fra person til person. Det kommer an på eksempelvis hvor dybe dine rynker er, hvor lang tid du har haft udfordringerne, og om du selv gør hvad du kan gøre derhjemme for at understøtte behandlingen.

Det er en naturlig skønhedsbehandling, som bruger kroppens egne ressourcer. Derfor kan du ikke forvente at se øjeblikkelige blivende resultater, som man kan med andre kosmetiske indgreb.

MFT behandlingen er en non-invasiv behandling, modsat kosmetisk akupunktur hvor vi bruger akupunkturnåle.

Men mange vælger alligevel ofte at kombinere behandlingerne, så de får det bedste fra de to behandlingstyper.