Japansk Lifting

Japansk lifting

Afspil video

Naturligt ansigtsløft med Japansk lifting

Japansk Lifting er en effektiv, behagelig, naturlig og potentiel vanedannende metode der kan afhjælpe ansigtets ydre tegn på ældning såsom rynker, poser under øjnene, hængende øjenlåg osv. samtidig med at den kan afbalancere kroppen.

Behandlingen er en blanding af ansigtszoneterapi, akupressur og lymfedrænage. Behandlingen har en løftende og foryngende effekt, hvor gløden og udstrålingen i ansigtet fornyes og hævelser samt fine linjer og rynker reduceres.

Japansk Lifting er ikke kun for dem hvor linjerne allerede har vist sig i ansigtet, men i høj grad også for dig der gerne vil forebygge ældningstegnene. Behandlingen er suveræn til at holde din hud sund, bevare elasticiteten samt vedligeholde tonus i ansigtsmusklerne.

PRIS: 650.-

Varighed: 45 minutter

Forløb á 5 gange: 2995,-

Enkelt behandling eller forløb?

En behandling med Japansk Lifting kan stå alene for momentær opnåelse af fornyet glød og opløftende effekt, men har du et specifikt område du gerne vil have arbejdet med, anbefaler vi et forløb for mere vedvarende resultater.

For et mere holdbart resultat kræver det ugentlige behandlinger den første måneds tid. Behandlingen bør holdes ved lige med opfølgende behandlinger ca. hver 6-8 uger.

Vi behandler også i Manuel Face lifting Technique, som du kan læse mere om her.

Certificeret behandler

Behandleren er certificeret behandler igennem Lone Sørensen, hvilket er din garanti for at behandlingen er den originale metode, også kaldet Japansk Cosmo Lifting. 

Behandlingen er udviklet af Lone Sørensen der er udvikler af det patenterede SorensensistemTM, og som har vundet WHO-priser for sit arbejde med ansigtszoneterapi.

Praktisk information

Har du dybe linjer, og har du haft dem igennem lang tid, kan du med kosmetisk akupunktur få en mere potent virkning idet nålene arbejder lidt dybere.

Men da vi igennem japansk lifting arbejder rigtig meget med bindevævet, plejer vi at anbefale at kombinere disse behandlinger, så du får det bedste fra to verdner.

Mange af teknikkerne fra japansk lifting, bruges også i MFT behandlingen. Men i MFT behandlingen, arbejder vi også med cupping, Gua Sha, intradermal nåle, Lys og/eller masker.

Så ønsker du en mere dybdegående og intens behandling, kan du med fordel vælge MFT.

Ja det er altid en fordel at du møder op uden make up. Men vi starter altid en behandling med en let afrensning.