om os

Om klinikken

Hos AcuBeauty By AcuHouse bruger vi kroppens egne ressourcer og bygger vi bro mellem indre velvære og ydre naturlig skønhed.

Ældning er en naturlig og uundgåelig del af livet. Men det betyder ikke at man ikke kan passe på sig selv og være den mest optimale version af sig selv i præcis den alder man befinder sig i.

Livsstil, kost, stress og ydre omstændigheder, kan alle spille en rolle i forhold til vores fysiske fremtræden, vores udtryk og energi i ansigtet, og hvor linjerne/problematikkerne sætter sig i ansigtet.

Derfor behandler vi altid ud fra et mere helhedsorienteret perspektiv, hvor vi både behandler de underliggende årsager, og guider klienten til hvordan de selv kan holde behandlingen ved lige derhjemme.

AcuBeauty kurset videreformidler vi teorien og teknikkerne bag akupunkturens kosmetiske kunst.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Klinikkens behandlere

Nikolaj nørgaard

Underviser på AcuBeauty uddannelsen, funktionel behandler samt kosmetisk Akupunktør.

Nikolaj har specialiseret sig i kosmetiske akupunkturbehandlinger og har udviklet behandlingen over de sidste 7 år for at opnå de bedste resultater. Nikolaj er desuden underviser på  AcuBeauty uddannelsen.

[Læs mere]

Mette Nørgaard

Uddannelseskoordinator på AcuBeauty uddannelsen samt MFT behandler.

Mette er certificeret behandler i Japansk Cosmo Lifting, MFT behandler, uddannet i Kosmetisk Akupunktur og uddannet i Traditional Oriental Medicin Facial Therapy, som er kosmetisk Cupping- og Gua Shateknikker.

[Læs mere]

 

Klient Historier

Afspil video
Afspil video
Michaela Theibel
Afspil video

Praktisk information

Har du brug for vejledning til hvilken behandling du bør booke tid til, er du altid velkommen til at kontakte os på alf 41283710 eller på mail.

Så skal vi nok guide dig:)

Der er fine parkeringsforhold på Puggaardsgade og på de omkringliggende veje. Herudover findes også parkeringshuset v/ Tivoli som ligger 300 meter fra klinikken.