Udtalelser

Jeg led af virkelig slem kontaktallergi hver dag som jeg tog medicin for. Efter akupunkturbehandlingerne når allergien slet ikke at blusse op. Det er på et langt mere normalt niveau. Jeg synes det er utroligt at det virkede selvom lægerne sagde der intet kunne gøres.
Clara Maj
Jeg led af meget slem allergi overfor forskellige pollen, kat, nogle fødevarer og især støv var slem. Det gjorde at jeg hver dag nøs rigtig meget og enten havde tilstoppet næse eller at næsen løb hele tiden. Om natten kunne jeg ikke falde i søvn fordi jeg ikke kunne trække vejret ordentligt. Jeg tog stærke antihistaminer og næsespray, som dulmede symptomerne. Men jeg havde det ikke godt med at tage medicin hver dag, og så var det dyrt! Først da jeg startede til behandlingerne synes jeg det var grænseoverskridende det der med at skulle have nåle. Men det synes jeg heldigvis ikke mere. Det er slet ikke så slemt;) Jeg tager nu ikke længere medicin og mine symptomer er væk! Jeg vil helt klart anbefale andre at prøve akupunktur hvis de har allergi.
Maria
Jeg har lidt meget af hovedpine og været stresset. I en periode på et par måneder havde jeg nærmest hovedpine konstant. Jeg tog derfor også mange hovedpinepiller. Allerede første behandling følte jeg mig meget mere afslappet og fik en form for indre ro. Derudover har jeg fået et større fokus på de ting der stresser mig i hverdagen og har droslet lidt ned på det der stresser mig allermest. Jeg fandt også ud af at dét jeg troede var migræne, faktisk var spændingshovedpine. Så noget af det der har virket allerbedst i behandlingerne har været at spændingerne er helt forsvundet, og dermed er hovedpinerne også er helt væk efter kun 3 behandlinger. Jeg kunne allerede mærke en stor forandring efter første gang. Det føltes næsten som et mirakel;)
Cecilie
Årsagen til at jeg startede på klinikken var fordi jeg havde fået tinnitus. I den forbindelse blev jeg anbefalet klinikken. Jeg mærkede en hurtigt forbedring og min tinnitus er nu stærkt reduceret. Jeg kan sove om natten nu og være alene uden at blive påvirket af tinnitusen. Undervejs i behandlingsforløbet kom behandleren og jeg til at snakke om at jeg har haft kronisk hovedpine i 6 år. Jeg har været til neurolog, været på hovedklinikken, zoneterapi, fået scanning af mit hoved osv. Jeg tror jeg har været til 14 forskellige læger og behandlere. Jeg fik til sidst en skraldespandsdiagnose – “new daily persisted headache” som man ikke ved hvorfor kommer og hvordan man kan behandle. Jeg fik af vide at jeg skulle lære at leve med smerterne. Jeg blev sendt til en psykolog for at håndtere dét at leve med hovedpine og kroniske smerter. Det var virkelig slemt at have daglige hovedpiner og at være sengeliggende mange gange. Jeg var faktisk skeptisk da Nikolaj foreslog akupunktur, da jeg har prøvet så mange behandlinger. Men efter to behandlinger mærkede jeg en forskel og på nuværende tidspunkt har jeg ikke haft hovedpine i to uger. Det er første gang i 6 år jeg ikke har haft hovedpine i så lang tid i træk. Jeg har sagt til Nikolaj at han må være en form for troldmand 😉
Nina
Jeg startede i behandling på klinikken fordi jeg havde allergi overfor græs. Hele juni måned er den værste måned på året for mig, hvor det derimod er den bedste for alle andre. Jeg kan ikke være med til arrangementer som eks Sankt Hans aften. Jeg nyser, det klør i øjnene og har alle de klassiske allergisymptomer. Allergien har på en måde tvunget mig til at være indenfor når alle andre er udenfor og nyde vejret. Jeg har taget antihistamin når symptomerne opstod. Men jeg har ikke lyst til at fylde mig med medicin og ville derfor afprøve akupunktur for at se om det kunne afhjælpe allergien. Jeg ville også prøve akupunktur for min søns skyld (som også lider af allergi) for at se om det på sigt kunne hjælpe ham, når han engang bliver stor nok til at få akupunktur. Jeg har oplevet at mit nysen og kløen i øjnene er blevet formindsket, og jeg kan mærke en generelt forbedring i min hverdag. Jeg vil helt klart anbefale at afprøve akupunkturbehandlingen her på klinikken.
Maiken
Jeg havde døjet med mavesmerter i mange måneder. Lægen mente jeg havde for meget mavesyre. Jeg mente selv det var stressrelateret, men jeg kunne i al fald ikke rigtig få bugt med smerterne. Jeg var generet af mavesmerterne dagligt. Jeg googlede helt tilfældigt en aften ‘akupunktur’ og ‘mavesmerter’ og fandt AcuHouse. Det der tiltalte mig var at behandleren Nikolaj virkede meget professionel, og havde nogle gode udtalelser. Jeg har oplevet akupunkturbehandlingerne meget kraftigt rent energimæssigt. Behandlingen har sat gang i nogle ting udover det jeg egentlig kom for. Det har været meget forløsende. I behandlingsforløbet har jeg fået løsnet op for de bagvedliggende årsager til mavesmerterne, og mavesmerterne er reduceret med 80%. Nikolaj er en meget professionel og omsorgsfuld behandler. Jeg kan varmt anbefale klinikken.
Mette Luna
Jeg havde problemer med bihulerne, var kronisk forkølet og oplevede enorm sløvhed. Jeg har prøvet en masse medicin over flere omgange, før jeg besluttede at prøve akupunkturen. I samarbejde med medicinen har akupunkturen mindsket mine symptomer. Akupunkturen har åbnet op i bihulerne og generelt givet mig mere energi. Akupunktur er en rigtig god alternativ behandling, hvis man enten vil supplere eller substituere den gængse farmaceutiske medicin. Man kan ved hjælp af akupunkturen hjælpe sig selv og kroppen på vej på en sund måde.
Albert Cort
Jeg går hos AcuHouse for at få forebyggende behandling mod spændinger og smerter i achillessenen. Jeg ser akupunkturen som en helhedsbehandling hvor man i behandlingerne kommer rundt og får taget hånd om mange ting. Og så hjælper det med at holde mine spændinger i skak. Hvis man har spændinger eller har døjet med noget i lang tid, så er akupunktur et godt alternativt. Man får fat i mange andre ting, og får arbejdet på helheden. Hos AcuHouse arbejder man med årsagen fremfor bare symptomet, og jeg kan derfor give mine anbefalinger til klinikken.
Anna
Tidligere elitesprinter
Jeg kan med 100% stå inde for AcuHouses behandling mod sukkerafhængighed/behandling som led i vægttab, da jeg har mærket effektive og utrolige resultater på egen krop. AcuHouse enestående behandlinger giver resultater allerede efter første gang, hvilket har været tydeligt i mit vægttab, hvor jeg med stor hjælp fra klinikken har tabt 8 kilo på 4 uger. ”Ørestikkerne” sørger for, at jeg ikke har en ligeså stor sukkertrang. Og jeg bliver hurtigere mæt end tidligere. Behandleren er behagelig, imødekommende, fleksibel og kompetent. Det er fantastisk, at han også kan rådgive så meget om kost. Det har været enormt vigtigt for mig i mit forløb.
Anna Vejlby
Jeg havde fået konstateret hælspore af lægen som anbefalede mig at gå med gelsåler. Hælspore føles som at gå på glas og jeg havde derfor store smerter i foden. Efter 3 måneder uden tydelig bedring, hørte jeg om AcuHouse fra en kollega. Oplevelsen efter blot 1 behandling var helt vildt. Smerterne har fortaget sig og er stort set væk. Dét at behandleren har en kombination af både fysioterapi og akupunktur, var for mig meget tillidsvækkende. Jeg kan varmt anbefale at prøve behandlingerne i AcuHouse.
Bente Hovmand
Faglig Konsulent