Helbredsundersøgelse

Afspil video

At kunne SE, HØRE OG FORSTÅ DIG OG HELE DIN HISTORIK ER ESSENTIELT for at kunne finde frem til den egentlige årsag.

Med 20 års erfaring i at behandle menneskers udfordringer, er det vores klare erfaring at et symptom i meget få tilfælde kan ses isoleret. 

Ser vi kun ‘toppen af isbjerget’, uden at se på hvad der ligger under overfladen, og uden at tage hensyn til øvrige symptomer, begivenheder og aspekter af en klients livshistorie, er chancen for at finde og behandle årsagen væsentlig mindre.

En helbredsundersøgelse hos os er meget mere end blot et øjebliksbillede eller overfladisk tjek af dit helbred.

Vores fokus ligger i høj grad på at se bag om dine symptomer og komme ned under overfladen, således at vi langt mere præcist kan finde og behandle årsagen til dine problemer.

Baseret på den funktionelle medicin, hvor man netop ser bag om mange aspekter af din historik, vil du opleve at vi tilrettelægger et individuelt behandlingsforløb, hvor effektive og holdbare resultater er målet. 

PRIS: 1.950.-

Målinger og prøver inkluderet i den funktionelle helbredsundersøgelse:

Sådan foregår det

 

1. Booking

Alt begyndelse starter som bekendt med du tager det første skridt.
Når du booker en tid, modtager du en bekræftelse af din tid.

2. FORBEREDELSE

Forud for din tid på klinikken, sender vi en spørgeskema som du bedes udfylde inden din tid. Dette giver vores behandler tid til at forberede sig bedst muligt.

Som regel beder vi dig også om at lave et kostdagbog over 3-4 dage.

3. Afdækkende Samtale

Selve undersøgelsen foregår sådan, at den første time, går med at behandleren og dig gennemgår hele din historik og symptomer. Formålet er naturligvis at opnå en forståelse og sammenhæng i dine udfordringer.

Herefter vil du få taget div. tests, hvis behandleren finder det relevant for lige netop dig.

4. AKUPUNKTUR

Vurderes det at akupunktur vil være gavnligt for dig og din behandlingsplan, modtager du allerede første behandling den første gang du er her.

Hvem bør få en Helbredsundersøgelse?

Du bør vælge en helbredsundersøgelse hvis du:

  • Døjer med kroniske problemer som autoimmune sygdomme, allergi, migræne, eksem, maveproblemer, angst, smerter, stress osv.
  • Har afprøvet flere eller mange behandlinger, uden tilfredsstillende eller holdbare resultater.
  • Ønsker en grundig gennemgang af hele dit sygdomsforløb.
  • Ønsker en klar forståelse af hvorfor du døjer med det du gør, og dermed i højere grad tage magten over dit eget helbred tilbage.

Praktisk information

Ved en almindelig akupunkturtid har vi mindre konsultationstid (ca. 30 min.) og udfører heller ikke diverse tests.

Ved en helbredsundersøgelse, varer selve konsultationen mellem 60-90 minutter, du får taget relevante tests og afslutter med en akupunkturbehandling hvis dette skønnes relevant for din bedring.

De fleste gange foreslår vi ændringer til kost og livsstil generelt – i nogle tilfælde er ændringerne mere signifikante end andre.

Men ja. Vi kan hjælpe dig med at forstå årsagen til dine symptomer, og behandle på dem via akupunkturen. Men vil du gerne opnå vedvarende ændringer, er dét du gør derhjemme af stor betydning.

Du bør vælge en helbredsundersøgelse hvis du har døjet med dine symptomer over længere tid, ikke har opnået bedring på anden vis, eller ønsker en dybdegående gennemgang af hele dit forløb.

Det kunne være ved autoimmune sygdomme, allergi/eksem, eller andre kroniske problemer.

Vi opfordrer naturligvis altid til at tage til egen læge for en diagnose.

 

Body Composition, Blodtryk, kortisol screening, lungekapacitet, fuld kolesterol profil.

Ved yderligere tests bruger vi Nordic Lab.