om os

Akupunktur klinik på vesterbro

Klinikkens mission er at hjælpe mennesker til at få et sundt og optimalt fysisk og psykisk helbred på en naturlig og effektiv måde igennem akupunktur og funktionel medicin.

AcuHouse er en sundhedsklinik med speciale i akupunktur og funktionel medicin beliggende på Vesterbro, i hjertet af København.

Vi tror på at på mange sygdomme og kropslige problemer ville kunne løses uden brug af medicin og operationer. Vi tror på at kroppen har en fantastisk evne til at helbrede sig selv. Hvis man bare ved hvordan man skal hjælpe den, kan det i mange tilfælde undgås at tilføre eller fjerne noget fra den.

AcuHouse klare mission er at tilbyde en naturlig løsning til de psykiske og fysiske problematikker man møder igennem livet. Enten som et supplement eller alternativ til de gængse vestlige medicinske behandlinger.

Vi ønsker at hjælpe kroppen på vej til at styrke sig selv bedst muligt med det formål at rette de ubalancer der kan være i kroppen, således at du oplever en vedvarende forløsning af de problemer du kommer med.

Helt konkret har vi specialiseret os i Fertilitetsbehandling, Kæbespændinger samt Allergibehandling. Det er indenfor disse områder vi har en høj succesrate samt en årelang behandlingserfaring. 

Vi behandler dog dagligt en lang række andre lidelser/problematikker.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på klinikken.

RAB registreret behandlere

I danmark er Akupunktør  ikke en beskyttet titel, så for at blive RAB godkendt (Registreret Alternativ Behandler) stilles der krav om at vores uddannelsesniveau lever op til internationale standarder.

Som RAB godkendt er vi medlem af Sygeforsikringen Danmark, og du har derfor mulighed for at få tilskud til behandlingerne, ligesom de fleste forsikringselskaber dækker akupunkturbehandlinger helt eller delvist.

Vores værdier

 

omsorg

Det er vigtigt for os at du som klient får en følelse af at blive ’taget sig af’ og taget seriøst.

Helt konkret gør vi det ved at give os god tid til dig, ved tage udgangspunkt i dér hvor du er og ved at have et skarpt fokus på årsagen til dine problemer fremfor blot at symptombehandle dig.

resultater

Vi har fokus på resultatet, og det er derfor vigtigt du er tilfreds inden vi afslutter behandlingsforløbet. Vi slipper dig helst ikke før du har opnået en tilfredsstillende behandling.

Med vores lange erfaringsbaggrund og kompetence vil vi heldigvis ofte kunne enten afhjælpe eller fjerne det problem du kommer med.

tryghed

Det kan føles grænseoverskridende ikke blot at skulle fortælle om personlige problematikker, men også at skulle stikkes med akupunkturnåle.

Det ved vi godt. Og du er ikke den første der har det sådan. Men med 15 års  erfaring i at møde klienter, har vi lært hvordan vi kan møde dig bedst muligt, så du trygt kan lægge dig på briksen og slappe af under behandlingen.

Find vej

Klinikken ligger centralt København med 500 meter til Metroen på Rådhuspladsen og Hovedbanegården.

Herudover er der også fine parkeringsforhold på Puggaardsgade og de omkringliggende veje.

Klient Historier

Afspil video
Afspil video
Afspil video

Praktisk information

Har du brug for vejledning til hvilken behandling du bør booke tid til, er du altid velkommen til at kontakte os på alf 41283710 eller på mail.

Så skal vi nok guide dig:)

Ja det er vi, og du bør iøvrigt altid tjekke om din akupunktør er RAB registeret.

Det gør at du kan få tilskud fra Danmark, samt sikrer dig en vis tryghed i forhold til uddannelsesniveau.

Er du medlem af Danmark, kan du få tilskud til akupunkturbehandlinger.

Har du en sundhedsforsikring – enten privat eller igennem dit arbejde – har du ofte også mulighed for at få dækket dine behandlinger helt eller delvist.