fertilitetsbehandling

Fertilitetsbehandling med Akupunktur for Kvinder

Fertilitetsbehandling med Akupunktur for Kvinder

Introduktion

Med akupunktur og funktionel medicin, kan du styrke din fertilitet og øge din chance for at blive gravid - uanset om du prøver på naturlig vis, eller er i anden fertilitetsbehandling, såsom IVF, insemination eller lignende.

Hos os kan du få et individuelt tilpasset fertilitetsforløb, som tilrettelægges efter hvor du er i processen. Her arbejder vi målrettet og holistisk med de områder, der har – direkte eller inddirekte – indflydelse på dine muligheder for at blive gravid. 

Vi forbereder og styrker din fertilitet naturligt gennem kroppen

Ved at gøre din krop klar til at modtage en graviditet. En krop der er ude af balance vil have svært ved at opnå en graviditet. Vi ser derfor på hele din krop, og bruger akupunkturen til at genskabe balancen og forberede din krop på en graviditet. Igennem specifikke punkter omkring livmoder og æggestokke, bruges akupunkturen til at styrke din fertilitet mere direkte.

Vi arbejder på at finde og forløse områder, der påvirker din fertilitet

Ofte kan mindre åbenlyse og håndgribelige ting sætte sig i kroppen og blive en forværrende faktor, eller en underliggende årsag til udfordringer i forhold til fertilitet. Det kan være ting som stress, hormonelle ubalancer, stofskifteproblemer, et overaktivt immunforsvar, PCOS, endometriose eller lignende. Disse kan vi påvirke positivt gennem akupunktur og funktionel medicin. 

STATISTIK

Siden 2019 har vi haft 344 klienter i forløb på klinikken. Ud af disse forløb, har ca. 2 ud af 3 opnået en positiv graviditetstest undervejs i forløbet.*

Antal klienter der er blevet gravide inden for 6 måneder under et fertilitetsforløb: 224
65%

*Tallet inkluderer både klienter der prøver naturligt samt dem der er i anden fertilitetsbehandling sideløbende. Statistikken er således kun et udtryk for hvor mange af kvinderne der opnåede graviditet imens de har været i forløb på klinikken, og tager ikke højde for eventuelle andre faktorer der har været medvirkende til en positiv graviditetstest.

behandlingen

Der er mange områder vi kan påvirke fertiliteten igennem akupunktur.

Der findes en række punkter lige over og omkring æggestokke og livmoder, hvor vi kan lave en direkte påvirkning af muskler, blodkar og nerver. Dette stimulerer selve ægdannelsen og kvaliteten af æggene, øger tykkelsen af livmoderens slimhinde, samt fjerner spændinger i underlivet.

Vi arbejder også på de centrale nervepunkter omkring rygsøjlen der relaterer sig til dine reproduktive organer, og som ligeledes er med til at øge kvaliteten af både æg og livmoderslimhinde.

Herudover bruger vi punkter, der er sammensat ud fra den enkelte klients problemstilling, som kan være en forværrende faktor eller en decideret underliggende årsag. Det kunne være stress, hormonel ubalance, stofskifteproblem, overaktivt immunforsvar, PCOS, edometriose eller lignende.

Sådan lykkedes du bedst med at optimere din fertilitet.

+ en guide til de vigtigste kosttilskud

Lad os sende dig en mini serie af inspirationsmails, med konkrete tips til at implementere livsstilsændringer på en motiverende måde.

Du samtykker samtidig til, at vi må sende dig informationer og tilbud på fertilitetsbehandling, som du til enhver tid kan afmelde.

FORLØB

Vi tilbyder trygge behandlinger og dynamiske behandlingsforløb, som tilpasses din situation og ændres i takt med vi lærer dig bedre at kende.

Fertilitetsbehandling er noget du går til over en periode. Hvor lang den periode er afhænger af din unikke situation og hvor du er i processen.

Hvilket forløb eller hvor mange behandlinger der er ideelt for dig,  afhænger af din unikke situation og hvor du er i processen. Generelt egner vores forløb sig til dig der ønsker at gå ind i et længere forløb for at øge din fertilitet, samt at arbejde på eventuelle underliggende årsager til nedsat fertilitet

Første gang du kommer på klinikken er der afsat tid at gennemgå din situation, lægge en plan for hvilken behandlingssammensætning der er mest relevant for dig, samt vurderer hvor mange behandlinger du vil få brug for.

Basis Fertilitetsforløb

Basis forløbet er et forløb til dig der har behov for supplerende behandling til at styrke din fertilitet, uanset om du er i anden fertilitetsbehandling, eller prøver naturligt. Basisforløbet består af konsultation samt 8 behandlinger.

I basis fertilitetsforløbet arbejder vi cyklusrelateret, og vil i gennemsnit indebære ca. 3-5 behandlinger på en måned, hvor der ligger 1-2 behandlinger op til ægløsning, 1-2 under ægløsning og 1 efterfølgende behandling.

Udvidet Fertilitetsforløb

Det udvidet forløb er et forløb til dig der har et behov for at arbejde med nogle bagvedliggende årsager til din nedsatte fertilitet, og som ofte kræver lidt længere tid at løse. Samtidig er forløbet også til dig der ønsker ro omkring det økonomiske aspekt, og blot lader os tage ansvar for at du får alle de behandlinger der passer til lige netop din situation. Det udvidet forløb består af konsultation og ingen begrænsing på antallet af behandlinger i 3 måneder.

På vores udvidet fertilitetsforløb arbejder vi også cyklusrelateret, men har samtidig et sideløbende forløb hvor vi arbejder på at mindske dine udfordringer. Antallet af behandlinger svær at sige på forhånd, og dermed også svær at budgettere med. Derfor har vi lavet et Fertilitetsforløb Freecard, hvor du betaler en fast pris for ubegrænsede behandlinger og konsultationer i 3 måneder. Se mere under priser

Du behøver ikke tage stilling på forhånd
Første gang du kommer på klinikken gennemgår vi din situation, lægger en plan for hvilken behandlingssammensætning der er mest relevant for dig, samt vurderer hvor mange behandlinger du vil få brug for.

Det bedste tidspunkt at starte behandling
Behandlingen kan princippet startes når som helst i forløbet. Optimalt set, er det bedst at starte 2-3 uger før ægløsning, ægoplægning eller insemination. Men du kan sagtens drage fordel af at modtage akupunktur, også selvom du ikke lige rammer 2-3 uger før.

Hvis du har underliggende årsager som PCO, hormonel ubalance, uregelmæssig cyklus, lav æg- eller sædkvalitet eller endometriose, bør du starte hurtigst muligt.

Udtalelser

udtalelser

"Efter kun 3 behandlinger i samme cyklus, blev jeg gravid!"

Jeg startede i behandling hos Nikolaj, fordi jeg i et halvt år havde forsøgt at blive gravid uden held.

Jeg læste mig frem til at akupunktur skulle øge fertiliteten og jeg valgte AcuHouse da de havde fået gode anmeldelser.

Efter kun 3 behandlinger i samme cyklus, blev jeg gravid!

Jeg er overbevist om at behandlingerne har hjulpet mig til at opnå graviditet. Jeg kan klart anbefale fertilitets behandlinger hos Nikolaj.

Anette: "Jeg har simpelthen fået en positivt graviditetsstest i dag. Vi er er selvsagt helt oppe og ringe og tør dårligt tro det. Det er 3 1/2 år siden vi sidst havde en positiv test. Så taknemlig - Tak!!"

Anonym: I maj måned gik jeg til fertilitetsbehandling hos jer ifb. jeg var i anden fertilitetsbehandling. Jeg vil bare fortælle at jeg blev gravid og er nu næsten 16 uger henne. Jeg tror meget på at akupunkturen jeg fik, var med til at hjælpe min krop til at blive gravid, og vil derfor bare sige stort tak!"

"Efter 1,5 måneds behandling er jeg nu blevet gravid!"

Jeg kontaktede AcuHouse, da jeg for lidt over 1 år siden oplevede en missed abortion, og herefter ikke blev gravid igen. Jeg havde også uregelmæssig menstruation.

Efter halvanden måneds behandling er jeg nu blevet gravid!

Jeg fik anbefalet akupunktur, men var skeptisk i starten. Men jeg tror virkelig på det nu!

Akupunktur har også hjulpet mig med “tankemylder”.

"Efter 3 behandlinger, stod jeg med en positiv graviditetstest efter min kæreste og jeg havde forsøgt i et år!"

Jeg gik hos AcuHouse i håb om at få en mere afslappet tilgang til graviditet, da mit brændende ønske om at blive gravid kunne dræne mere end det gavnede. Jeg gik hos Nikolaj som var med til at gøre mig så afslappet og ikke føle mig forkert.

Efter 3 behandlinger, stod jeg med en positiv graviditetstest efter min kæreste og jeg havde forsøgt i et år.

Maria: Så lykkedes det! Jeg er gravid! Det har været såtrygt at komme på klinikken. Mange tak for hjælpen.

GRATIS MINI KONSULTATION

Er du i tvivl om et fertilitetsforløb er det rette for dig og din situation? Så start med at booke en gratis mini  konsultation, og bliv hurtigt afklaret.

  • Er du i tvivl om et fertilitetsforløb er den rette for dig og din specifikke situation?
  • Har du brug for at blive guidet til hvilke kosttilskud der kunne være relevant for dig?
  • Eller måske er du i tvivl om din partner kunne have gavn af et forløb.

Uanset hvad du har brug for afklaring omkring, tilbyder vi en en gratis mini-konsultation på 15 minutter over telefonen med en fagperson/behandler.

Sådan gør du:

  1. Klik på “Book Mini Konsultation”
  2. Opret bruger i vores online booking
  3. Vælg “Fertilitet” og “Mini Konsultation”
  4. Find et tidspunkt, der passer dig bedst
  5. Vi ringer dig op og guider dig gennem samtalen – du skal ikke forberede noget

Sådan lykkedes du bedst selv med at optimerer din fertilitet.

+ en guide til de vigtigste kosttilskud

Lad os sende dig en mini serie af inspirationsmails, med konkrete tips til at implementere livsstilsændringer på en motiverende måde.

Du samtykker samtidig til, at vi må sende dig informationer og tilbud på fertilitetsbehandling, som du til enhver tid kan afmelde.