fertilitetsbehandling

Fertilitetsbehandling med Akupunktur for Par

Fertilitetsbehandling med Akupunktur for Par

Introduktion

Teamwork makes the dream work. Fertilitetsbehandling er en “holdsport”, og med akupunktur og funktionel medicin, kan I sammen styrke jeres fertilitet samt øge chancen for graviditet.

Oftest er det kvinderne der opsøger behandling når par har svært ved at blive gravide. Men da årsager til fertilitetsudfordringer skal findes lige så ofte hos manden som hos kvinden, bør fertilitetsbehandling derfor i højrere grad være en holdsport.

Hos os kan I få et individuelt tilpasset fertilitetsforløb, som tilrettelægges efter hvor I er i processen. Her arbejder vi målrettet og holistisk med de områder, der har – direkte eller inddirekte – indflydelse på jeres muligheder for at blive gravid. 

Vi forbereder og styrker jeres fertilitet naturligt gennem kroppen

Vi arbejder målrettet med specifikke punkter, der styrker jeres reproduktive organer. Ved at øge blodgennemstrømningen, løsne op for spændinger i underlivet og igennem aktiveringen af det parasympatiske nervesystem, styrkes fertiliteten.

Vi arbejder på at finde og forløse områder, der påvirker jeres fertilitet

Ofte kan mindre åbenlyse ting sætte sig i kroppen og blive enten en forværrende faktor, eller endda en underliggende årsag til udfordringer med fertilitet. Det kan være ting som stress, hormonel ubalance, stofskifteproblem, et overaktivt immunforsvar, PCOS, endometriose eller lignende. Igennem akupunktur og funktionel medicin kan disse årsager og faktorer reduceres.

behandlingen

Der er mange områder vi kan påvirke fertiliteten igennem akupunktur.

Hos kvinden findes der en række punkter lige over og omkring æggestokke og livmoder, hvor vi kan lave en direkte påvirkning af livmoder, æggestokke, muskler, blodkar og nerver. Ligeledes findes der også hos manden punkter der øger blodgennemstrømningen og aktiviteten omring testiklerne. I begge tilfælde stimuleres kvaliteten af både æg og sædceller.

Vi arbejder også på de centrale nervepunkter omkring rygsøjlen der relaterer sig til de reproduktive organer, og som ligeledes er med til at øge kvaliteten af både æg og sædceller.

Herudover bruger vi punkter, der er sammensat ud fra den enkelte klients problemstilling. Det kunne være stress, hormonel ubalance, stofskifteproblem, overvægt, usund livsstil, endometriose eller lignende som kan have en forværrende effekt på jeres fertilitet.

Sådan lykkedes du bedst med at optimere din fertilitet.

+ en guide til de vigtigste kosttilskud

Lad os sende dig en mini serie af inspirationsmails, med konkrete tips til at implementere livsstilsændringer på en motiverende måde.

Du samtykker samtidig til, at vi må sende dig informationer og tilbud på fertilitetsbehandling, som du til enhver tid kan afmelde.

FORLØB

Vi tilbyder trygge behandlinger og dynamiske behandlingsforløb, som tilpasses jeres situation og ændres i takt med vi lærer jer bedre at kende.

Fertilitetsbehandling er noget I går til over en periode. Hvor lang den periode er afhænger af jeres unikke situation og hvor I er i processen. Første gang I kommer på klinikken er der afsat til at gennemgå jeres situation, lægge en plan for hvilken behandlingssammensætning der er mest relevant for jer, samt vurderer hvor mange behandlinger I vil få brug for.

Basis Fertilitetsforløb

Basis forløbet er et forløb til jer der har behov for supplerende behandling til at styrke fertiliteten, uanset om I er i anden fertilitetsbehandling, eller prøver naturligt. Basisforløbet består af konsultation samt 8 behandlinger.

I basis fertilitetsforløbet arbejder vi cyklusrelateret, og vil i gennemsnit indebære ca. 3-5 behandlinger på en måned, hvor der ligger 1-2 behandlinger op til ægløsning, 1-2 under ægløsning og 1 efterfølgende behandling.

For mændendes vedkommende vil et basisforløb typisk indebære 1 behandling hver eller hver anden uge med henblik på at højne kvaliteten samt mængden af sædceller.

Udvidet Fertilitetsforløb

Det udvidet forløb er et forløb til jer der har et behov for at arbejde med nogle bagvedliggende årsager til den nedsatte fertilitet, og som ofte kræver lidt længere tid at løse. Samtidig er forløbet også til jer der ønsker ro omkring det økonomiske aspekt, og blot lader os tage ansvar for at I får alle de behandlinger der passer til lige netop jeres situation. Det udvidet forløb består af konsultation og ingen begrænsing på antallet af behandlinger i 3 måneder.
Samtidig er forløbet også til dig der ønsker ro omkring det økonomiske aspekt, og blot lader os tage ansvar for at du får alle de behandlinger der passer til lige netop din situation. Det udvidet forløb består af konsultation og ingen begrænsing på antallet af behandlinger i 3 måneder.

På vores udvidet fertilitetsforløb arbejder vi også cyklusrelateret, men har samtidig et sideløbende forløb hvor vi arbejder på at mindske de underliggende årsager eller de forværrende faktorer. Antallet af behandlinger svær at sige på forhånd, og dermed også svær at budgettere med. Derfor har vi lavet et Fertilitetsforløb Freecard, hvor du betaler en fast pris for ubegrænsede behandlinger og konsultationer i 3 måneder. 

Du behøver ikke tage stilling på forhånd
Første gang du kommer på klinikken gennemgår vi din situation, lægger en plan for hvilken behandlingssammensætning der er mest relevant for dig, samt vurderer hvor mange behandlinger du vil få brug for.

Det bedste tidspunkt at starte behandling
Behandlingen kan princippet startes når som helst i forløbet. Optimalt set, er det bedst at starte 2-3 uger før ægløsning, ægoplægning eller insemination. Men du kan sagtens drage fordel af at modtage akupunktur, også selvom du ikke lige rammer 2-3 uger før.

Hvis du har underliggende årsager som PCO, hormonel ubalance, uregelmæssig cyklus, lav æg- eller sædkvalitet eller endometriose, bør du starte hurtigst muligt.

For mænd fungerer behandlingsforløbet bedst, når det gøres over nogle måneder, da sædcellerne er 72-90 dage om deres udvikling. Så start forløbet så hurtigt som muligt hvis I er gået igang.

Udtalelser

udtalelser

"Efter kun 3 behandlinger i samme cyklus, blev jeg gravid!"

Jeg startede i behandling hos Nikolaj, fordi jeg i et halvt år havde forsøgt at blive gravid uden held.

Jeg læste mig frem til at akupunktur skulle øge fertiliteten og jeg valgte AcuHouse da de havde fået gode anmeldelser.

Efter kun 3 behandlinger i samme cyklus, blev jeg gravid!

Jeg er overbevist om at behandlingerne har hjulpet mig til at opnå graviditet. Jeg kan klart anbefale fertilitets behandlinger hos Nikolaj.

Anette: "Jeg har simpelthen fået en positivt graviditetsstest i dag. Vi er er selvsagt helt oppe og ringe og tør dårligt tro det. Det er 3 1/2 år siden vi sidst havde en positiv test. Så taknemlig - Tak!!"

Anonym: I maj måned gik jeg til fertilitetsbehandling hos jer ifb. jeg var i anden fertilitetsbehandling. Jeg vil bare fortælle at jeg blev gravid og er nu næsten 16 uger henne. Jeg tror meget på at akupunkturen jeg fik, var med til at hjælpe min krop til at blive gravid, og vil derfor bare sige stort tak!"

"Efter 1,5 måneds behandling er jeg nu blevet gravid!"

Jeg kontaktede AcuHouse, da jeg for lidt over 1 år siden oplevede en missed abortion, og herefter ikke blev gravid igen. Jeg havde også uregelmæssig menstruation.

Efter halvanden måneds behandling er jeg nu blevet gravid!

Jeg fik anbefalet akupunktur, men var skeptisk i starten. Men jeg tror virkelig på det nu!

Akupunktur har også hjulpet mig med “tankemylder”.

"Efter 3 behandlinger, stod jeg med en positiv graviditetstest efter min kæreste og jeg havde forsøgt i et år!"

Jeg gik hos AcuHouse i håb om at få en mere afslappet tilgang til graviditet, da mit brændende ønske om at blive gravid kunne dræne mere end det gavnede. Jeg gik hos Nikolaj som var med til at gøre mig så afslappet og ikke føle mig forkert.

Efter 3 behandlinger, stod jeg med en positiv graviditetstest efter min kæreste og jeg havde forsøgt i et år.

Maria: Så lykkedes det! Jeg er gravid! Det har været såtrygt at komme på klinikken. Mange tak for hjælpen.

GRATIS MINI KONSULTATION

Er du i tvivl om et fertilitetsforløb er det rette for dig og din situation? Så start med at booke en gratis mini  konsultation, og bliv hurtigt afklaret.

  • Er du i tvivl om et fertilitetsforløb er den rette for dig og din specifikke situation?
  • Har du brug for at blive guidet til hvilke kosttilskud der kunne være relevant for dig?
  • Eller måske er du i tvivl om din partner kunne have gavn af et forløb.

Uanset hvad du har brug for afklaring omkring, tilbyder vi en en gratis mini-konsultation på 15 minutter over telefonen med en fagperson/behandler.

Sådan gør du:

  1. Klik på “Book Mini Konsultation”
  2. Opret bruger i vores online booking
  3. Vælg “Fertilitet” og “Mini Konsultation”
  4. Find et tidspunkt, der passer dig bedst
  5. Vi ringer dig op og guider dig gennem samtalen – du skal ikke forberede noget

Sådan lykkedes du bedst selv med at optimerer din fertilitet.

+ en guide til de vigtigste kosttilskud

Lad os sende dig en mini serie af inspirationsmails, med konkrete tips til at implementere livsstilsændringer på en motiverende måde.

Du samtykker samtidig til, at vi må sende dig informationer og tilbud på fertilitetsbehandling, som du til enhver tid kan afmelde.