FødselsModnende akupunktur

IMG_8942

Fødselsmodnende & igangsættende behandling

Udsigten til en fødsel kan både være skræmmende og smuk.

Der er mange måder man kan gøre sig klar til den opgave. Akupunktur er et fint, ufarligt og sikkert bud på hvordan du blandt andet kan hjælpe din krop på vej. Uanset om dette er for at klargøre din krop bedst muligt, eller om du ønsker igangsættende behandling.

Som du kan læse længere nede differentierer vi imellem fødselsmodnende behandling og igangsættende behandling.

PRIS: 750.-

Efterfølgende behandlinger: 600,-

Fødselsmodnende akupunktur

Fødselsmodnende behandling gør kort fortalt din krop bedst muligt klar til fødslen.

Behandlingen afspænder dine muskler og sener i dit bækken. Samtidig øger behandlingen blodtilførslen både til din livmoder og din lille baby, samt blødgører livmoderhalsen i forhold til fødselsarbejdet. 

Du bør starte ca. 4-5 uger før din termin med fødselsforberedende akupunkturbehandling.

Behandlingsintervallet for behandlingen er 1-2 gange ugentligt, og kan evt. kombineres med igangsættende behandling når termin er nået.

Statistikken viser, at gravide der modtager akupunkturbehandling den sidste måned op til termin, har 35% færre indgreb (Epidural, kejsersnit m.m.), under selve fødslen + gennemsnitstiden for hele fødslen bliver forkortet med 1,5 time. 

Igangsættende Akupunktur

Igangsættende behandling indledes ofte når termin er nået, og kun før termin hvis der er en speciel grund til det. 

Behandlingen er en naturlig måde at give kroppen det lille ekstra skub der nogle gange skal til for, at få sat fødslen i gang. Behandlingen gentages med 1 til 2 dages mellemrum til fødslen er gået i gang, hvad dog oftest sker inden for de første gange. 

Er man nervøs for at gå for meget over tid, så er denne behandling en god måde at for sat fødslen naturligt i gang, så man evt. undgår en medicinsk igangsætning. 

Når man modtager igangsættende behandling, vil man samtidig få fødselsforberedende behandling der gør den efterfølgende fødsel nemmere.

Praktisk information

Både mænd og kvinder har gavn af fertilitetsstyrkende akupunktur, og fertilitetsbehandling er et af klinikkens specialer.

Læs mere om det her.

Er du medlem af sygesikringen Danmark, ydes der tilskud til akupunkturbehandlinger.

Ja vi tilbyder klippekort á 8 behandlinger på klinikken. Således sparer du penge på hver behandling.