fertilitetsbehandling

Praktisk Information

Praktisk Information

Når du træder indenfor i Acuhouse, føles det som at komme hjem. Det er helt med vilje.

Atmosfæren får dig til at falde til ro, og hjælper dig til at trække vejret dybt. Før vi skal på en rejse sammen, så er det vigtigt du føler dig tryg og afslappet.

Konsultation

Første gang du kommer til din konsultation, vil du blive spurgt ind til din fertilitetshistorik, din kost, kosttilskud og livsstil, ligesom du - hvis du er kvinde - også vil blive spurgt ind til din cyklus og hormonelle balance. Det er også i konsultationen at vi gennemgår hvordan et forløb kunne se ud for dig, samt hvilke tiltag ift. kost, livsstil, kosttilskud osv. der er relevant for din fertilitet.

Selve behandlingen

Til selve akupunkturbehandlingen vil du få sat akupunkturnåle både på hænder, fødder, underben og mave. Selvom vi har varme i både briks og varmelamper til at holde dig varm og komfortabel, kan det være rart for dig at have lidt løstsiddende tøj på. På den måde kan behandleren også nemt komme til områderne. Akupunkturbehandlingen varer ca. 30 minutter, og opleves som afslappende og behageligt.

Efter behandlingen

Når behandlingen er overstået, opsummeres de tiltag der anbefales du arbejder på derhjemme, og I planlægger sammen en ny tid i forhold til den plan I har lagt. Du kan opleve du bliver lidt ekstra træt om aftenen når du har modtaget akupunktur. Derfor kan det være en god ide at drikke lidt ekstra vand efter behandlingerne. Du er altid velkommen til at skrive til din behandler, hvis du bliver i tvivl om noget omkring din behandlingsplan.

Oftest Stillede Spørgsmål

Behandlingen kan princippet startes når som helst i forløbet. Ofte skal vi behandle underliggende årsager til den manglede graviditet, og de behandlinger skal man bare i gang med så hurtigt så muligt. 

Hvis det er i forhold til en specifik ægløsning, så ser vi gerne du kommer ind 2-3 uger før denne. 

Nej, du skal bare komme som du er. Dog kan det være rart for dig med løst siddende tøj, da vi skal kunne komme til ben, arme og mave i behandlingen. 

Så er vi heldigvis 100-meter mestre i at tage hensyn til det:)

Du skal bare oplyse det til os når du kommer. Højst sandsynlig vil du blive positivt overrasket over det ikke er slemt, og det faktisk er rigtigt dejligt at få behandling. 

Ja, ofte kan du. F.eks. behandler vi tit stress i forbindelse med Fertilitetsbehandling. Men også selvom det ikke har direkte indflydelse på din fertilitet, kan vi tit godt behandle dig for det sideløbende. Du kan eventuelt skrive det du gerne vil have behandlet i ‘noter’ når du booker din tid.

Det behøver du ikke være. Du skal blot booke tid til “Fertilitetsbehandling 1. gang” hvor du få en konsultation og din første behandling. Herefter finder din behandler og dig samme ud af hvilket forløb der er bedst for dig.

Ja sagtens! Har du ikke brug for et forløb, booker du blot enkeltbehandlinger. Første gang du kommer koster det 850,- og 600,- for opfølgende behandlinger. 

Det er ALTID godt for os at få en forståelse for hvor I som par er henne i processen. Hvad jeres historik og specifikke situation er, har en betydning for hvad vi vil anbefale jer i forhold til et eventuelt behandlingsforløb.

Så du er meget velkommen til at tage din partner med når du booker din første konsultation hos os.

GRATIS MINI KONSULTATION

Er du i tvivl om et fertilitetsforløb er det rette for dig og din situation? Så start med at booke en gratis mini  konsultation, og bliv hurtigt afklaret.

  • Er du i tvivl om et fertilitetsforløb er den rette for dig og din specifikke situation?
  • Har du brug for at blive guidet til hvilke kosttilskud der kunne være relevant for dig?
  • Eller måske er du i tvivl om din partner kunne have gavn af et forløb.

Uanset hvad du har brug for afklaring omkring, tilbyder vi en en gratis mini-konsultation på 15 minutter over telefonen med en fagperson/behandler.

Sådan gør du:

  1. Klik på “Book Mini Konsultation”
  2. Opret bruger i vores online booking
  3. Vælg “Fertilitet” og “Mini Konsultation”
  4. Find et tidspunkt, der passer dig bedst
  5. Vi ringer dig op og guider dig gennem samtalen – du skal ikke forberede noget

Sådan lykkedes du bedst selv med at optimerer din fertilitet.

+ en guide til de vigtigste kosttilskud

Lad os sende dig en mini serie af inspirationsmails, med konkrete tips til at implementere livsstilsændringer på en motiverende måde.

Du samtykker samtidig til, at vi må sende dig informationer og tilbud på fertilitetsbehandling, som du til enhver tid kan afmelde.