fertilitetsbehandling

Fertilitetsbehandling med Akupunktur for Mænd

Introduktion

Årsagen til manglende graviditet hos par findes ligeså ofte hos manden, som hos kvinden. Med akupunktur og funktionel medicin, kan du styrke din sædkvalitet og øge jeres chance for at blive gravid.

Der er generelt en holdning om at manden blot skal levere en god sædcelle. Men ved 20% af de mænd der har fået stemplet “god sædkvalitet”, er sædens DNA struktur faktisk så beskadiget, at det bliver svært både at opnå og holde på en graviditet. Derfor vil det i mange tilfælde, give mening også at modtage behandling som mand. Uanset om du har normal eller nedsat sædkvalitet, vil der med akupunktur altid være mulighed for at øge kvaliteten og mængden af dine sædceller.

Vi øger din sædkvalitet gennem akupunktur

Ved at lokalisere faktorer der har en negativ effekt. Igennem akupunkturen kan vi reducere disse faktorer og samtidig øge både mængden og kvaliteten af sædcellerne.

Vi arbejder på at finde og forløse områder, der påvirker din sædkvalitet

Ofte kan mindre åbenlyse og håndgribelige ting sætte sig i kroppen og blive en forværrende faktor, eller en underliggende årsag til udfordringer i forhold til sædkvalitet og fertilitet. Det kan være ting som stress, overvægt, rygning, inflammation eller lignende. Disse kan vi påvirke positivt gennem akupunktur og funktionel medicin.

behandlingen

Der er mange områder vi kan påvirke mandens fertilitet igennem akupunktur

Der findes specifikke nervepunkter der har evnen til at styrke sædkvalitet og potens mere direkte.

Derudover arbejder vi med punkter der er specifikke for den enkelte. Hvis der eksempelvis er andre udfordringer der påvirker fertiliteten, såsom stress, overvægt, manglende energi eller lignende, vil disse udfordringer blive behandlet.

I behandlingen kommer vi naturligt rundt om livsstil, kosttilskud og hvad du ellers selv kan gøre for at optimere mængde og kvaliteten af dine sædceller.

Sådan lykkedes du bedst med at optimere din fertilitet.

+ en guide til de vigtigste kosttilskud

Lad os sende dig en mini serie af inspirationsmails, med konkrete tips til at implementere livsstilsændringer på en motiverende måde.

Du samtykker samtidig til, at vi må sende dig informationer og tilbud på fertilitetsbehandling, som du til enhver tid kan afmelde.

FORLØB

Vi tilbyder trygge behandlinger og dynamiske behandlingsforløb, som tilpasses din situation og ændres i takt med vi lærer dig bedre at kende.

Fertilitetsbehandling er noget du går til over en periode. Hvor lang den periode er afhænger af din unikke situation og hvor du er i processen. Første gang du kommer på klinikken er der afsat tid til at gennemgå din situation, lægge en plan for hvilken behandlingssammensætning der er mest relevant for dig, samt vurderer hvor mange behandlinger du vil få brug for.

Basis Fertilitetsforløb

Basis forløbet er et forløb til dig hvor vi har behov for at arbejde med din fertilitet over længere tid, eller til dig der har større underliggende faktorer der nedsætter din fertililtet. Basisforløbet består af konsultation samt 8 behandlinger.

Du behøver ikke tage stilling på forhånd
Første gang du kommer på klinikken gennemgår vi din situation, og lægger en plan for hvor mange behandlinger der vil være behov for i dit tilfælde. Derfor behøver du ikke tage stilling til på forhånd, om du skal booke et forløb eller enkelt behandlinger.

Det bedste tidspunkt at starte behandling
Da sædcellerne er 72-90 dage om deres udvikling, fungerer behandlingsforløbet bedst, når det gøres over nogle måneder. Så start forløbet så hurtigt som muligt hvis I er gået igang. Du vil typisk modtage behandling hver eller hver anden uge.

Udtalelser

GRATIS MINI KONSULTATION

Er du i tvivl om et fertilitetsforløb er det rette for dig og din situation? Så Book en gratis mini  konsultation, og bliv hurtigt afklaret.

  • Er du i tvivl om et fertilitetsforløb er den rette for dig og din specifikke situation?
  • Har du brug for at blive guidet til hvilke kosttilskud der kunne være relevant for dig?
  • Eller måske er du i tvivl om din partner kunne have gavn af et forløb.

Uanset hvad du har brug for afklaring omkring, tilbyder vi en en gratis mini-konsultation på 15 minutter over telefonen med en fagperson/behandler.

Sådan gør du:

  1. Klik på “Book Mini Konsultation”
  2. Opret bruger i vores online booking
  3. Vælg “Fertilitet” og “Mini Konsultation”
  4. Find et tidspunkt, der passer dig bedst
  5. Vi ringer dig op og guider dig gennem samtalen – du skal ikke forberede noget