Jeg har altid troet på at på mange sygdomme og kropslige problemer ville kunne løses naturligt. Kroppen har en fantastisk evne til at helbrede sig selv, hvis man bare ved hvordan man skal hjælpe den.

Nikolaj nørgaard

Funktionel behandler, Akupunktør, Kosmetisk akupunktør og underviser

Nikolaj har været praktiserende akupunktør i mere end 16 år, ligesom han har undervist i Kosmetisk akupunktur samt Vestlig medicinsk akupunktur på akupunkturuddannelsen. Nikolaj er ved at dygtiggøre sig indenfor Funktionel medicin på Institute for functional medicine i USA. Han er ligeledes uddannet fysioterapeut samt urtemediciner.

Nikolaj er medlem af foreningen Danske Akupunktører, Sundhedsfaglige Akupunktører samt Registeret Alternativ Behandler (RAB).

Et grundelement der er gennemgående i Nikolajs behandlinger, er hans fokus på at finde årsagen til hans klienters udfordringer. Igennem den funktionelle medicinske tilgang kombineret med hans mangeårige håndværk, akupunkturen, giver det de bedste forudsætninger for dette.

Nikolaj har specialiseret sig i kosmetiske akupunkturbehandlinger og har udviklet behandlingen over de sidste 7 år for at opnå de bedste resultater. Nikolaj er desuden underviser på  AcuBeauty uddannelsen.

Hans mangeårige arbejde med den klassiske akupunktur og den helhedsorienteret tilgang til behandlingerne, gør at han opnår gode og langvarige resultater hvor klienterne samtidig føler sig mødt og taget hånd om.