Udgangspunktet for mine behandlinger, er at jeg forsøger at finde årsagen til din ubalance, så denne behandles og ikke kun symptomerne.

Derfor tager behandlingen altid udgangspunkt i dine individuelle behov og mit mål er at optimere, skabe balance og øge livskvaliteten i din hverdag.

Anna Sophie Brandhof

Akupunktør, Ergoterapeut samt Kranio Sakralterapeut.

Anna Sophie er uddannet akupunktør og ergoterapeut.

Igennem hendes arbejde med ergoterapien har hun opnået stor erfaring i, at arbejde med mennesker. Dette kombineret med traditionelle kinesiske medicin giver hende de bedste betingelser for at finde frem til hvad netop din ubalance bunder i, så hun på den måde kan hjælpe dig bedst muligt i kombination med akupunktur.

I hendes behandlinger vil du, udover akupunkturen, møde behandlingsformer som cupping, Gua Sha og teknikker fra Kranio sakralterapien.

Med hendes baggrund som ergoterapeut vil du også kunne gå fra behandlingen med fysiske øvelser, hvis det er relevant for din behandling.

Med Anna Sophies rolige, nærværende og professionelle tilgang kan vi roligt love dig, at du kan glæde dig til at lægge dig på briksen hos hende.

“Mine behandlinger er en kombination af Vestlig og Traditionel kinesisk medicin, hvor jeg forsøger at finde årsagen til din ubalance, så denne behandles og ikke kun symptomerne.

Behandlingerne tager udgangspunkt i dine individuelle behov og sammen er vores mål, at optimere, skabe balance og øge livskvaliteten i din hverdag.
 

Med min sundhedsfaglige baggrund som ergoterapeut tager jeg det bedste fra de 2 verdener og det gør, at jeg ud over at tilbyde akupunktur supplerer med at rådgive i mestringsstrategier, hvis man fx lider af angst, stress eller lider af hjernetræthed som følge af en neurologisk lidelse.

Jeg har en holistisk tilgang og stor erfaring med at genoptræne og behandle muskelskeletale ubalancer i kroppen, hvor jeg udover at benytte akupunktur bruger  Gua Sha, Cupping og manuel behandling med massage og akupressur, ligesom jeg gerne giver  fysiske øvelser eller øvelser i meditation eller mindfullness. 

Som behandler ønsker jeg at mine klienter en følelse af tryghed, nærvær og en oplevelse af at blive forstået i en større sammenhæng.

Jeg arbejder ud fra et holistisk menneskesyn, hvor jeg ser på hele mennesket i samspil med omgivelserne. Målet for mig er, at du kan leve et for dig meningsfuldt liv på trods de funkionsnedsættelser og ubalancer du måtte have og få det bedst mulige liv på trods af din livssituation.

I mine behandlinger benytter jeg teknikker fra Kranio sakralterapi, hvor jeg med lette tryk aktivere stillepunkter, så kroppen bliver afslappet og tager bedre imod akupunkturen.”