fertilitetsbehandling

Videnskab

Videnskab

Akupunktur som supplement til IVF behandling øger chancen betydeligt

Et studie med 160 kvinder foretaget af Christian-Lauritzen-Institut viste, at akupunktur øgede chancen for at blive gravid via IVF behandling betydeligt. De 160 kvinder blev delt i 2 grupper af 80 personer i hver gruppe.

Den ene gruppe fik normal IVF behandling og ikke andet. I denne gruppe blev 21 ud af de 80 kvinder gravide som følge af behandlingen. Den anden gruppe fik akupunktur behandling lige før og lige efter IVF behandlingen. I denne gruppe blev 34 ud af de 80 deltagere gravide. Forsøget viste altså at akupunktur øgede chancen for graviditet med 60 % .

Undersøgelsen her er lavet i forbindelse med IVF behandling, men effekten af akupunktur er ligeså effektiv i forbindelse med andre typer af behandling, eller hvis man forsøger at opnå graviditet af naturlig vej.

Se studiet her

Vægttabt øger sædkvalitet med 50% hos overvægtige mænd

Et nyligt studie fra 2022 lavet af Oxford University viste, at hvis overvægtige mænd tabte sig over bare 2 måneder, så steg sædens kvalitet med 50 %. For dem der efterfølgende kunne vedligeholde vægttabet, steg kvaliteten samlet set helt op til 100% 

Se studiet her

GRATIS MINI KONSULTATION

Er du i tvivl om et fertilitetsforløb er det rette for dig og din situation? Så start med at booke en gratis mini  konsultation, og bliv hurtigt afklaret.

  • Er du i tvivl om et fertilitetsforløb er den rette for dig og din specifikke situation?
  • Har du brug for at blive guidet til hvilke kosttilskud der kunne være relevant for dig?
  • Eller måske er du i tvivl om din partner kunne have gavn af et forløb.

Uanset hvad du har brug for afklaring omkring, tilbyder vi en en gratis mini-konsultation på 15 minutter over telefonen med en fagperson/behandler.

Sådan gør du:

  1. Klik på “Book Mini Konsultation”
  2. Opret bruger i vores online booking
  3. Vælg “Fertilitet” og “Mini Konsultation”
  4. Find et tidspunkt, der passer dig bedst
  5. Vi ringer dig op og guider dig gennem samtalen – du skal ikke forberede noget

Sådan lykkedes du bedst selv med at optimerer din fertilitet.

+ en guide til de vigtigste kosttilskud

Lad os sende dig en mini serie af inspirationsmails, med konkrete tips til at implementere livsstilsændringer på en motiverende måde.

Du samtykker samtidig til, at vi må sende dig informationer og tilbud på fertilitetsbehandling, som du til enhver tid kan afmelde.