Simone Tajmer

Afspil video

De gir’ mig håb, og efter hver behandling har jeg det  meget bedre.  Jeg føler mig tryg i deres hænder og sammen har vi fået lavet et rigtig godt forløb til mig.

For mig har det været en jungle at finde en klinik som er dygtige og som jeg har fuld tillid til, og det har jeg opnået med Klinik By Nørgaard.

Simone tajmer

Influenser, blogger og Youtube

Hvad der egentlig startede som allergiforløb hos Klinik By Nørgaard, udviklede sig til et intens forløb i kampen mod migræne.

Da jeg startede mit forløb på klinikken var det med henblik på at komme af med min græs- og støvallergi. Det havde jeg super god succes med, og efter få gange forsvandt min allergi. Pretty amazing!

Men det som det skal handle om i dag, er egentlig ikke en lang smøre om min allergi, men faktisk noget helt andet som jeg slet ikke har delt med nogle af jer derude.

Sagen er den at jeg længe har gået rundt og lidt af migræne – faktisk i knap to år nu. Hvordan og hvorfor min migræne pludseligt opstod, har jeg bare aldrig delt med jer.

Min migræne startede nemlig i et biluheld som Gamal og jeg var ude for, for nu to år siden. Da ulykken ramte blev jeg diagnoseret med et piskesmæld og hjernerystelse, og i forvejen var jeg i en meget stresset periode i mit liv, som i øvrigt havde stået på i +2 år. Så min krop fik sig virkelig noget af en omvæltning, og det samme gjorde mit sind.

Jeg ville ikke mærke efter og jeg gik i det som man kalder for “overlevelses-tilstand”. Egentlig tror jeg at jeg levede på ren og skær stædighed, da jeg valgte at tage på arbejde cirka 2 timer efter ulykken skete, selvom jeg havde det voldsomt dårligt. Efter få timer måtte jeg give op og tage på skadestuen.

Jeg har gået glip af det der svarer til et halvt års indkomst i en periode, jeg har vredet mig i smerter, ligget med migræne et utal af gange, og så har jeg måtte aflyse jeg ved ikke hvor mange jobs, fødselsdage og arbejdsrelateret events og rejser for at pleje mig selv.

(…) Min krop er dog stadig ikke helt landet endnu – jep, det tager tid. Til gengæld har jeg fundet ud af hvad der virker for mig, og det er akupunktur.

Jeg har igennem årerne prøvet mange forskellige akupunktører, og én ting er sikkert: der er virkelig mange talentløse akupunktører derude som sporadisk kaster nålene i en mens de fryder sig over deres høje timeløn. Sorry I said it! But it’s true!

Jeg har nu fundet min rette “hylde”, og det er hos Klinik By Nørgaard, som tilbyder en lang række behandlinger inden for akupunktur, fysioterapi, allergibehandling and so on.

Klinikken er drevet og ejet af det sødeste ægtepar, Mette og Nikolaj. De er virkelig de sødeste og mest varme behandlere jeg nogensinde har mødt.

Ikke mindst er de søde, men de er også enormt kompetente indenfor deres fag. De er sindssyg skarpe, tænker ud af boksen og giver ikke op. Heller ej med en rigtig besværlig patient som mig, der har hovedpine 5 ud af 7 hverdage.

De gir’ mig håb, og efter hver behandling har jeg det  meget bedre.  Jeg føler mig tryg i deres hænder og sammen har vi fået lavet et rigtig godt forløb til mig.

For mig har det været en jungle at finde en klinik som er dygtige og som jeg har fuld tillid til, og det har jeg opnået med Klinik By Nørgaard. Så dem kan jeg varmt anbefale at tage fat i, hvis I går rundt med noget som I gerne vil have bearbejdet eller behandlet.