Michaela Theibel

Afspil video

Jeg synes, at det er virkeligt svært at finde det ”rigtige” behandlingssted. Men det er jeg slet ikke i tvivl om, at jeg har! Den form for angst, jeg har, kræver et langt behandlingsforløb, så jeg er ikke færdig med forløbet endnu.

MEN hold nu op en forskel, jeg allerede kan mærke.

Michaela theibel

model, blogger og influencer

Jeg har prøvet alt såsom psykolog, psykiater, naturmedicin og alprazolam – som jeg dog hurtigt blev bange for, eftersom kroppen langsomt men sikkert bliver afhængig af det – så det droppede jeg. Jeg var tæt på at give op og følte mig så magtesløs!

Derfor var jeg også mere end frisk på at gå ad nye veje med min angst, hvorfor jeg startede mit akupunkturforløb hos Klinik By Nørgaard. Jeg har altid haft en vis skepsis overfor akupunktur og tænkt, at nåle umuligt kunne gøre en forskel for noget inde i hovedet og mit sind. Ikke desto mindre startede jeg mit forløb i juli måned, hvor vi startede med en længere samtale.

Jeg blev mødt med et stort smil og en overbevisning om, at min angst naturligvis kunne behandles ved hjælp af akupunktur. Jeg snakkede med den ene ejer af klinikken, Nikolaj, der ikke ejede den mindste tvivl omkring, at jeg kunne hjælpes, hvilket gjorde, at jeg fik ro i maven og følte mig i meget trygge hænder.

Jeg synes, at det er virkeligt svært at finde det ”rigtige” behandlingssted. Men det er jeg slet ikke i tvivl om, at jeg har! Den form for angst, jeg har, kræver et langt behandlingsforløb, så jeg er ikke færdig med forløbet endnu.

MEN hold nu op en forskel, jeg allerede kan mærke. Mine spændinger er næsten væk, den konstante uro i kroppen og vigtigst af alt – mit forfærdelige tankemylder, som kørte 24/7 er forstummet og kommer kun et par gange om dagen.

Jeg glæder mig helt vildt til at fortsætte med forløbet og kan mærke, at det bliver bedre og bedre for hver gang, jeg er der.

At få sat nålene i kan godt være en smule ubehageligt – synes jeg – men det bliver langsomt bedre og bedre jo flere gange jeg har været der. Jeg er nået til et punkt, hvor jeg synes, at det kan virke beroligende, ja nærmest afslappende, at få dem sat i.

Mette og Nikolaj som sammen ejer Klinik By Nørgaard, er helt igennem fantastiske, og jeg har kun ros til overs for dem! Jeg har aldrig før følt mig i så trygge hænder! og er helt overvældet over, hvor stor en ændring akupunktur allerede har gjort for mig.

De er hamrende dygtige til deres fag og gode til at give en forståelse af, hvordan kroppen fungerer og hvad der sker undervejs.

Kæmpe varm anbefaling herfra!