Nikolaj Nørgaard

Jeg har altid troet på at på mange sygdomme og kropslige problemer ville kunne løses naturligt. Kroppen har en fantastisk evne til at helbrede sig selv, hvis man bare ved hvordan man skal hjælpe den.

Nikolaj nørgaard

Funktionel behandler, Akupunktør, Fysioterapeut

Nikolaj har været praktiserende akupunktør i mere end 16 år, ligesom han har undervist i bl.a. Vestlig medicinsk akupunktur på akupunkturuddannelsen. Nikolaj er ved at dygtiggøre sig indenfor Funktionel medicin på Institute for functional medicine i USA. Han er ligeledes uddannet fysioterapeut samt urtemediciner.

Nikolaj er bestyrelsesmedlem i Sundhedsfaglige Akupunktøre samt Registeret Alternativ Behandler (RAB).

Et grundelement der er gennemgående i Nikolajs behandlinger, er hans fokus på at finde årsagen til hans klienters udfordringer. Igennem den funktionelle medicinske tilgang kombineret med hans mangeårige håndværk, akupunkturen, giver det de bedste forudsætninger for dette.

Hans specialer er behandlinger indenfor Fertilitet, Allergi og Kæbespændinger, hvor der opleves høje succesrater og gode resultater.

AcuBeauty

Et andet af Nikolajs specialer er Kosmetisk Akupunktur. Han har specialiseret sig i kosmetiske akupunkturbehandlinger og har udviklet behandlingen over de sidste 6-7 år for at opnå de bedste resultater. Nikolaj underviser på kurset AcuBeauty hvor han uddanner dygtige AcuBeauty behandlere.

Hans mangeårige arbejde med den klassiske akupunktur og den helhedsorienteret tilgang til behandlingerne, gør at han opnår gode og langvarige resultater hvor klienterne samtidig føler sig mødt og taget hånd om.

 

KROPPENS EVNE TIL AT HELBREDE SIG SELV

“Jeg har altid troet på at på mange sygdomme og kropslige problemer ville kunne løses uden brug af medicin og operationer. Kroppen har en fantastisk evne til at helbrede sig selv, hvis man bare ved hvordan man skal hjælpe den.

Gennem de sidste 20 år som behandler og underviser inden for sundhedsbranchen, har jeg tilegnet mig evnen til at hjælpe kroppen og sindet af med mange af de problemer vi møder igennem vores liv.

Erfaringen har lært mig at det vigtigt at have et funktionelt syn på kroppen. Her ser man ikke blot symptomet, men finder og behandler derimod årsagen til at symptomet er tilstede.

Behandler man ikke årsagen, vil symptomet næsten med sikkerhed vende tilbage efterfølgende.”

Nikolajs fokus på at bygge bro mellem det evidensbaseret samt vestlige syn på kroppen og den østlige tilgang til kroppen, er noget af det der kendetegner hans behandlinger. Dette er i høj grad er med til at give hurtige resultater, de mest effektive behandlinger og langvarige resultater.

JEG LEDER EFTER ÅRSAGEN

“Gennem mine uddannelser som fysioterapeut, akupunktør og funktionel behandler har jeg opnået et nuanceret syn på krop og helbredelse. Det er vigtigt at have en holistisk tilgang til undersøgelser og behandling, så man ikke kun stirrer sig blind på det aktuelle symptom. Derimod bør man grave ned i både krop og sind for lede efter den egentlige årsag til man er der hvor man er i dag.

Samtidig nyder jeg at du som klient føler dig tryg i mine behandlinger, og at du går fra klinikken med en god følelse af at du er kommet det rigtige sted.

Mit fokus på holdbare resultater og min evne til at bygge bro imellem den vestlige evidensbaserede medicin og østlig holistiske tilgang gør, at du i behandlingerne vil føle jeg ser “hele” dig i seriøse professionelle rammer. 

Du kan trygt træde ind på klinikken og forvente en professionel, omsorgsfuld og ydmyg tilgang til behandlingen og dig som klient.”