Vægttab

Akupunktur behandling ved vægttab

Den hjælp vi kan tilbyde består af 3 ting:

1)   Klassisk akupunktur, der via specifikke punkter til netop denne problemstilling, har mulighed for at øge både energien og forbrændingen i kroppen.

2)   Øreakupunktur, hvor du får meget små nåle sat i øret. Disse nåle bliver siddende 1-2 uger og er næste usynlige. De har den virkning at de har mulighed for at kunne mindske både sukkertrang og sult løbende i den tid de sidder der.

3)   Kosttilretning. Denne del er egentligt ret simpel. Vi ligger ikke nogen kompliceret kostplan for dig. Du skal finde ud af hvad det er du godt kan lide at spise inden for de kategorier af mad som vil give dig den rette livsstil. Dog udnytter vi ofte at motivationen er allerstørst i starten, og der kan derfor være i de i f.eks. at starte ud med nul sukker de første uger. Det giver ofte også et lidt hurtigere vægttab til at starte med.

Typisk vil et behandlingsforløb bestå af 3-8 gange, afhængig af hvor lang tid du føler der er behov for hjælp til at holde dig på den rigtige sti. Ønsker du en aftale skal du bestille tid til ”førstegangs Vægttab/Rygeafvænning”

Vægttab

En problemstilling de fleste af os her i den vestlige verden må forholde os til på et eller andet tidspunkt. Der findes et utal af gode råd, slankekure og meninger om hvordan man skal tabe sig. Nogle metoder er helt sikkert bedre end andre.

Men lad os slå en ting fast. Hvis man ønsker en varig vægtændring, så er man også nødt til at lave en varig livsstilsændring.

Slankekure er som ordet indikerer kun en kur. Er man overvægtig, er det som regel fordi man har udviklet nogle vaner der sikkert er noget hyggeligt og tilfredsstillende omkring, men som samtidig har den konsekvens, at der kommer mere energi ind i kroppen end der går ud.

I bund og grund handler det derfor om at få balance i regnskabet imellem hvad der kommer ind og hvad der går ud.

Men så enkelt er det jo desværre sjældent. Rent fysiologisk er der forskel på hvor meget energi vores krop forbrænder i løbet af dagen. Ligesom der kan være stor forskel på hvor meget energi vi optager fra det vi spiser og drikker.

En ting er alt det fysiologiske, men i sidste ende kan meget af dette koges ned til hvordan vi klarer os psykisk, og om vi er villige til at ændre grundlæggende på den livsstil vi har levet med indtil nu.

Sagt på en anden måde så er der ikke nogen nem smutvej, og der findes ingen mirakelkur der løser problemet for dig.

Jeg har tabt 8 kg på 4 uger

"Jeg kan med 100% stå inde for Nikolajs behandling mod sukkerafhængighed/behandling som led i vægttab, da jeg har mærket effektive og utrolige resultater på egen krop. Nikolajs enestående behandlinger giver resultater allerede efter første gang, hvilket har været tydeligt i mit vægttab, hvor jeg med stor hjælp fra Nikolaj har tabt 8 kilo på 4 uger. ”Ørestikkerne” sørger for, at jeg ikke har en ligeså stor sukkertrang. Og jeg bliver hurtigere mæt end tidligere. Nikolaj er behagelig, imødekommende, fleksibel og kompetent. Det er fantastisk, at Nikolaj også kan rådgive så meget om kost. Det har været enormt vigtigt for mig i mit forløb."