Akupunkturbehandling af Knæsmerter

IMG_8581

Akupunktur behandling af KNÆSMERTER

Akupunktur kan være et særdeles effektivt redskab til behandling af de fleste knæsmerter.

Akupunkturnåle sat i og omkring knæet vil kunne reducere og endda helt fjerne betændelse, samt dræne områder med for meget væske. Nålene arbejder på den måde at de udvider blodkarrene og dermed øger blodgennemstrømningen til området.

Ved problemer med slidgigt har vi mulighed for at stimulere dannelsen af det smøremiddel (led væsken) der kan give mindre friktion i knæet og derigennem mindske smerten.

Udover det kan vi arbejde med bruskgendannelse der er det primære problem ved slidgigt.

Har man problemer med idrætsrelaterede skader som f.eks. ”løberknæ” eller ”springerknæ” vil vi tillige arbejde med de muskelspændinger som kan være grundlaget for smerterne.

Akupunktur er nemlig en effektiv og skånsom måde at neutralisere de aktive triggerpunkter (myoser) der opstår i musklerne.

Husk at du kan få dækket denne behandling helt eller delvist igennem din sundhedsforsikring eller via Sygesikringen Danmark.

 

typer af akupunktur

Som ved mange af de øvrige lidelser vi modtager på klinikken, bruger vi både de vestlige medicinske akupunkturteknikker, (som beskrevet ovenfor) samt den klassiske kinesiske akupunktur.

Den klassiske kinesiske metode kan nemlig gå lidt dybere og behandle nogen af de problemstillinger der kan forværre eller være årsag til knæsmerterne.

Det kunne f.eks. være træthed og manglende flow af energi, maveproblemer der giver knæsmerter eller anden sygdom der svækker kroppen og dermed kan være med til at øge dine knæsmerter.

NATURMEDICIN

Der findes forskellige naturlægemidler og kosttilskud, der har vist sig at have god effekt på lidelser omkring knæ. Heriblandt:

  • Glucosamin
  • Chondrotin
  • MSM
  • Gurkemeje

Du vil blive vejledt om naturlægemidler og kosttilskud i forbindelse med din første konsultation.

VORES AKUPUNKTØR HAR SPECIALE I KNÆ, OG HAR UNDERVIST I BEHANDLING AF DETTE IGENNEM EN LANG ÅRRÆKKE. DERFOR VIL DU VÆRE I BEDSTE HÆNDER MED DINE SMERTER.

øvrigt om akupunktur

De fleste kommer til at opleve smerter i knæet i kortere eller længere tid på et tidspunkt i deres liv.

Knæet er et led der skal kunne klare stor belastning. Selvom det er et stærkt led, kan det ikke undgås at det indimellem går galt. Enten fordi man får lavet en akut skade på det, hvor noget går i stykker, eller fordi man slider det over længere tid – eksempelvis ved et belastende arbejde.