Helbredsundersøgelse Gammel

Helbredsundersøgelse

Afspil video

At kunne SE, HØRE OG FORSTÅ DIG OG HELE DIN HISTORIK ER ESSENTIELT for at kunne finde frem til den egentlige årsag.

Med 20 års erfaring i at behandle menneskers udfordringer, er det vores klare erfaring at et symptom i meget få tilfælde kan ses isoleret. 

Ser man kun ‘toppen af isbjerget’, uden at se på hvad der ligger under overfladen, uden at tage hensyn til øvrige symptomer, begivenheder og aspekter af en klients livshistorie, er chancen for at finde og behandle årsagen væsentlig mindre.

En helbredsundersøgelse hos os er meget mere end blot et øjebliksbillede eller overfladisk tjek af dit helbred.

Vores fokus ligger i høj grad på at se bag om dine symptomer og komme ned under overfladen, således at vi langt mere præcist kan finde og behandle årsagen til dine problemer.

Baseret på den funktionelle medicin, hvor man netop ser bag om mange aspekter af din historik, vil du opleve at vi tilrettelægger et individuelt behandlingsforløb, hvor effektive og holdbare resultater er målet. 

PRIS: 1.950.-

Målinger og prøver inkluderet i den funktionelle helbredsundersøgelse:

Sådan foregår det

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. 

1. Booking

Du tager dit første skridt mod et bedre og mere optimalt helbred ved at booke tid til en helbreds-undersøgelse 😉

2. FORBEREDELSE

Når du har booket din tid, sender vi dig et spørgeskema som du bedes udfylde os sende til os forud for din planlagte tid.

Spørgeskemaet danner grundlag for din konsultation, og giver behandleren mulighed for at forberede sig, således at I udnytter tiden bedst muligt når du er her.

3. Afdækkende Samtale

Når du kommer på klinikken, vil vi starte med en konsultation på mellem 45-60 minutter.

Under konsultationen vil der være en grundig gennemgang af hele dit sygdoms- eller symptomforløb.

Derudover vil der – hvis det findes relevant – blive foretaget forskellige målinger, spyt- og blodscreeningstest, samt en grundig gennemgang af din kost og din livsstil iøvrigt.

4. AKUPUNKTUR

I langt de fleste tilfælde vil helbredsundersøgelsen afsluttes med en akupunkturbehandling.

Vi bruger akupunkturen til at støtte op om din proces og andre tiltag som I måtte finde frem til er nødvendige for at opnå bedring i dit helbred.

I slutningen af undersøgelsen, lægges en plan – herunder kostændringer, livsstilsændringer og akupunkturforløb – for hvad de næste skridt skal være.

Det er ikke i alle tilfælde at et akupunkturforløb findes relevant.

Hvem bør få en Helbredsundersøgelse?

Du bør vælge en helbredsundersøgelse hvis du:

  • Døjer med kroniske problemer som autoimmune sygdomme, allergi, migræne, eksem, maveproblemer, angst, smerter, stress osv.
  • Har afprøvet flere eller mange behandlinger, uden tilfredsstillende eller holdbare resultater.
  • Ønsker en grundig gennemgang af hele dit sygdomsforløb.
  • Ønsker en klar forståelse af hvorfor du døjer med det du gør, og dermed i højere grad tage magten over dit eget helbred tilbage.

Klient Historier

Praktisk information

I virkeligheden er en helbredsundersøgelse hos os, langt mere end blot et tjek af eller en status på dit helbred. Kommer du hos os, kender du og vi allerede status på dit helbred – det er jo formentlig årsagen til du kommer.

Helbredsundersøgelsen handler i højere grad om at vi får kortlagt dit sygdomsforløb for at forstå sammenhængen i denne. Forstår vi sammenhængen, forstår vi årsagen. Forstår vi årsagen, kan vi langt bedre sammensætte den rigtige behandlingsplan til dig.

For at få dette overblik, kræver det tid.

Tid til at lave et dybdegående udredningsarbejde hvor vi kigger på dine genetiske forudsætninger, miljømæssige omgivelser, livsoplevelser, din kost og livsstil.

Tid til at høre hele din historie, og tid til at forstå årsagssammenhængende i netop din situation.

I et forløb hos os, bliver vi samarbejdspartnere, og du bliver i særdelshed en aktiv partner, idet meget af din behandling ligger i de handlinger du gør derhjemme hver dag.

Du vil få en logisk forklaring på kroppens sammenhænge, så du forstår årsag og effekt, så det på den måde bliver det mere ligetil for dig at motiveres og handle efter planen.

Du kan forvente at blive set og hørt! Du kan forvente at blive taget alvorlig. Du kan forvente en oprigtig interesse i at finde roden til hvorfor du har det som du har det.

Du kan forvente at vi vil gøre alt hvad vi kan for at hjælpe dig til et bedre helbred.

Det du også kan forvente, er at vi ikke kan gøre det alene.

Processen mod et optimalt helbred er et samarbejde hvor du mere skal se os som sparringspartnere, end som ‘fiksere’. 

Det vil sige at du selv skal være indstillet på at lave ændringer i dit liv.

Men det er de fleste nu heldigvis også indstillet på når de kommer til en helbredsundersøgelse:)

 

Det kan det være fordi dine symptomer nogle gange kan være noget der har udviklet sig helt tilbage fra din barndom, eller har en sammenhøng med dine symptomer idag.

Det er vigtigt for os at kende så mange detaljer som muligt, da det meget vel kan hænge sammen med hvordan dine symptomer har udviklet sig. 

Læs evt. en klienthistorie her, hvor dét at klienten flyttede til hendes barndomshjem, hang sammen med udviklingen af hendes eksem.

Hvis du ønsker en dybere og grundigere gennemgang af dit forløb og dine symptomer, bør du vælge en helbredsundersøgelse. Vi har mere tid til at finde roden og se sammenhængen mellem dine symptomer, jo mere tid og jo flere detaljer vi har.

 

Vi plejer at anbefale at alle der døjer med kroniske tilstande, eller har haft symptomer over længere tid, opnår de bedste resultater ved at booke en helbredsundersøgelse.