Gua Sha Glow

[mk_page_section vertical_align=”center” bg_image=”https://usercontent.one/wp/acuhouse.dk/wp-content/uploads/2018/09/img_6842.jpg?media=1693206212” bg_color=”#eeeeee” bg_position=”center center” bg_repeat=”no-repeat” bg_stretch=”true” enable_3d=”true” adaptive_height=”true” max_height=”400″ js_vertical_centered=”true” padding_top=”0″ padding_bottom=”0″ sidebar=”sidebar-1″][vc_column][mk_fancy_title size=”40″ txt_transform=”uppercase” letter_spacing=”10″ font_family=”none” align=”center” animation=”left-to-right”]G U A  S H A  G L O W[/mk_fancy_title][/vc_column][/mk_page_section][vc_row fullwidth=”true” attached=”true”][vc_column][mk_padding_divider size=”50″ visibility=”hidden-sm”][/vc_column][/vc_row][vc_row animation=”fade-in”][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text css=”.vc_custom_1543323968098{margin-bottom: 0px !important;}”]

Quick Fix med Gua Sha Glow

Fall/Winter Edition

Gua Sha Glow er til dig der ønsker et ‘quick fix’ og er ideel hvis du skal ud en aften, til fotoshoot, eller bare gerne lige vil forkæle dig selv men ikke har så meget tid.

Den er til dig der har brug for en hurtig opstramning af huden, et boost af glød i huden og bare gerne vil se en anelse friskere ud.

Med vores fall/winter Edition lægges der et ekstra fokus på fugt. Hermed kan du forberede din hud på efteråret og vinterens kolde vejr.

Behandlingen består af Gua Sha, cupping og jaderuller, og har til formål at opstramme huden, fornye tonus og glød samt drænage af væske.

Fall/winter edition giver din hud optimale vilkår for at undgå ‘vintertørheden’.

Gua Sha Glow er en nænsom men virkelig effektiv behandling der vil få dig til at både føle og se friskere ud.

Ønsker du en langvarig effekt af behandlingen bør du booke et forløb med enten MFT, Kosmetisk akupunktur eller Japansk Lifting.

Ønsker du EKSTRA forkælelse er det vores behandling Face Lifting Deluxe du skal vælge.

Tid: 50 min.

Pris: 550,-[/vc_column_text][mk_button size=”large” url=”https://system.easypractice.net/book/online-booking-by-norgaard”]Gå til Online Booking[/mk_button][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]