Akupunkturbehandling af Mavesmerter

akupunktur Fertilitetsbehandling

Akupunktur behandling af MAVESMERTER

Her på klinikken har vi mulighed for at behandle og forbedre de fleste af maveproblemer. Det gør vi med en blanding af akupunktur, fysioterapi og naturmedicin.

Inden for naturmedicin og kosttilskud er der mange muligheder når det kommer til mavesmerter/maveproblemer.

Har du for meget mavesyre skal man f.eks. undgå kaffe, alkohol, chokolade og tyggegummi. Har du for lidt mavesyre, kunne det at spise B3 vitamin eller rødbeder hjælpe.

Lider du af forstoppelse, kunne det hjælpe med diverse former for frøskaller. Døjer du omvendt med tynd mave kunne det være mangel på gode tarmbakterier, som så kan tages som tilskud.

Har du irritabel tyktarm, kunne det være tilskud af gurkemeje der er behov for.

Uanset hvad, så er det vigtigt at gå igennem dine madvaner og eventulle tilskud, når man har problemer med mave og fordøjelse.

Første gang du kommer på klinikken, gennemgår vi derfor netop dette, og får sammen lagt en plan der passer til dig.

Ud over dette vil vi ofte bruge akupunktur som behandling, da det ofte har en ganske effektiv virkning når det kommer til mave og tarm.

Akupunkturen der bruges her vil være en blanding af moderne vestlig akupunktur hvor man behandler direkte på mave og tarme, samt punkter fra den klassiske akupunktur. Den klassiske akupunktur virker specielt godt til at regulere organernes aktivitet med.

Generelt om Mavesmerter

Ondt i maven er en af de gener som alle prøver i deres liv. I de fleste tilfælde er det heldigvis noget der er forbipasserende og heldigvis forsvinder af sig selv igen.

Mavesmerter kan komme af mange forskellige ting. Har man et kronisk problem der er svært ved at slippe af med, er det vigtigste selvfølgelig at finde årsagen til det.

Smertestillende, syreneutraliserende medicin, afføringsmiddel eller lign. er alle midler det kan afhjælpe symptomerne. Dog fjerner de ikke nødvendigvis årsagen til problemet. og dermed ofte heller ikke er løsningen på problemet.

Har man smerter i øvre del af maven, specielt i forbindelse med når man spiser, så kunne det være et mavesyre problem. I så fald er det vigtigt at afdække om der er for meget eller for lidt mavesyre.

Er problemet oppustethed og smerter mellem mavesæk og tarm, kan man lide af  langsom fordøjelse, hvor luftdannelse er et af de første symptomer.

Har man smerter længere nede omkring tarmen, kan det f.eks. være irritabel tyktarmforstoppelse eller lign.