Signaturbehandlinger

signaturbehandlinger

Vores naturlige ansigtsløft behandlinger er alle baseret på orientalske principper og teknikker. Fælles for dem alle er at behandlingerne er naturlige, effektive og baseret på manuelle teknikker frem for at være produktorienteret.

Alle behandlinger har til formål at øge din huds smidighed, øge elastinen og collagen, opstramme, fornye gløden og ikke mindst afslappe både dig og dine ansigtsmuskler.

Vi har 3 forskellige typer behandlinger der differentierer sig på længden og dybden af behandlingerne og egner sig til enten enkeltbehandlinger eller forløb. Dermed kan du finde lige præcis den behandling der passer til dig.

Læs mere om hver behandling nedenfor eller ved at trykke ind på den enkelte behandling.

Japansk Lifting er en effektiv, behagelig, naturlig og potentiel vanedannende metode der kan afhjælpe ansigtets ydre tegn på ældning såsom rynker, poser under øjnene, hængende øjenlåg osv. samtidig med at den kan afbalancere kroppen.

Behandlingen er en blanding af ansigtszoneterapi, akupressur og lymfedrænage.

Behandlingen har en løftende og foryngende effekt, hvor gløden og udstrålingen i ansigtet fornyes og hævelser samt fine linjer og rynker reduceres.

Læs mere om behandlingen her

Tid: 60 min.

Pris: 800,-

 

Manuel Face Lifting Technique Signaturbehandling er din naturlige vej til at få fornyet glød, opstrammet huden og reducere fine linjer og rynker.

Behandlingen baseres på ansigtszoneterapi, lymfedrænage, bindevævsmassage og cupping.

Manuel Face lifting Technique er optimalt som et forløb.

Du skal derfor vælge MFT behandlingen hvis du ønsker at få arbejdet i dybden med eventuelle udfordringer, og samtidig ønsker et mere tydeligt og blivende resultat. Læs mere om behandlingen her.

Tid: 75 min

Pris: 950,-

Kosmetisk Akupunktur er klinikkens klassiske naturlige ansigtsløft.

Med kosmetisk akupunktur har du blandt andet mulighed for – helt uden brug af kemi eller kirurgi – at afhjælpe hængende øjenlåg og kinder, mindske rynker samt styrke udstrålingen i ansigtet, udelukkende med brug af meget tynde nåle.

Ansigtsakupunkturen er også ideel til behandling kæbespændinger, nakkespændinger, hovedpine, løbende mundvand, ansigtslammelser og lignende problemer i og omkring ansigtet.

Læs mere om behandlingen her

Tid: 75 min. (inkl. konsultation)

Opfølgende behandlinger: 800,-

Pris: 950,-