fertilitetsbehandling

Fertilitetsbehandling booking

Fertilitetsbehandling booking

akupunktur Fertilitetsbehandling

forløb

Vi følger dig på den måde, der føles bedst for dig

Behandlinger

Vi tilbyder trygge behandlinger og dynamiske behandlingsforløb, som tilpasses din situation og ændres i takt med vi lærer dig bedre at kende.

Fertilitetsbehandling er noget du går til over en periode. Hvor lang den periode er afhænger af din unikke situation og hvor du er i processen. Første gang du kommer på klinikken er der afsat til at gennemgå din situation, lægge en plan for hvilken behandlingssammensætning der er mest relevant for dig, samt vurderer hvor mange behandlinger du vil få brug for.

Basis Fertilitetsforløb

Dette er typisk for dig, der … Qui voluptatibus non eaque. Itaque reiciendis qui dolor velit qui molestias nesciunt. Nesciunt delectus sint quae. Sapiente natus enim aut minima fugit consequatur aut sapiente.

Her arbejder vi cyklusrelateret, og forløbet vil i gennemsnit indebære ca. 3-5 behandlinger på en måned, hvor der ligger 1-2 behandlinger op til ægløsning, 1-2 under ægløsning og 1 efterfølgende behandling.

Udvidet Fertilitetsforløb

Dette er typisk for dig, der har ukendte eller kendte årsager til barnløshed såsom PCO, PCOS, endometriose, stress, lav AMH, hormonelle ubalancer (udeblevne menstruationer etc).

Her arbejder vi også cyklusrelateret og samme antal behandlinger som et basisforløb, samtidig med vi har sideløbende forløb hvor vi arbejder på at mindske dine udfordringer. Antallet af behandlinger svær at sige på forhånd, og dermed også svær at budgettere med. Derfor har vi lavet et Fertilitetsforløb Freecard, hvor du betaler en fast pris for ubegrænsede behandlinger og konsultationer i 3 måneder. Se mere under priser

IVF support forløb

Med akupunktur har du fine muligheder for at øge chancen for graviditet, når du modtager IVF behandling. Både fordi akupunktur behandler nogle af de underliggende årsager der ligger til grund for, at man er i gang med kunstig befrugtning, men også fordi der er mulighed for at stimulerer de reproduktive organer direkte i forbindelse med selve IVF forløbet.

HVORFOR ER AKUPUNKTUR EFFEKTIVT I FORBINDELSE MED IVF BEHANDLING

En del af forklaringen ligger i timingen i behandlingerne. Det ikke altid lige sjovt at ens cyklus bliver styret af kunstige hormoner, og det er heller ikke altid uden bivirkninger. Men for os som akupunktører giver det os mulighed for, at planlægge behandlingerne ret præcist. Op til æg udtagning har vi mulighed for at stimulere til både øget ægkvalitet samt -kvantitet. 

Efter udtagning og frem til oplægning vil vi koncentrere behandlingerne mere om livmoder og livmoderslimhinden, som det befrugtede æg skal sætte sig fast i. Her er det nemlig muligt at øge blodgennemstrømning og næringstilførsel til livmoderen.

HVOR MANGE BEHANDLINGER SKAL MAN HAVE

Det afhænger lidt af om du også skal have taget æg ud, da der i så fald vil være omkring 2 behandlinger til ægstimulering. Ellers skal man regne med 2-3 behandlinger op til og under oplægning, samt 1 behandling i dagene efter oplægning. 

Hvis det er praktisk muligt, skal du prioritere 1-2 behandlinger på selve oplægningsdagen, da disse behandlinger har vist sig at have stor effekt. 

Du behøver ikke tage stilling på forhånd
Første gang du kommer på klinikken gennemgår vi din situation, lægger en plan for hvilken behandlingssammensætning der er mest relevant for dig, samt vurderer hvor mange behandlinger du vil få brug for.

Særligt hvis du er i anden behandling
Er du i sideløbende behandling på en fertilitetsklinik, kan vi tilbyde specifikke behandlinger der følger og understøtter det forløb du er i gang med, for at øge dine chancer for at opnå graviditet. Her planlægger vi behandlingerne fra måned til måned.

Det bedste tidspunkt at starte behandling
Behandlingen kan princippet startes når som helst i forløbet. Optimalt set, er det bedst at starte 2-3 uger før ægløsning, ægoplægning eller insemination. Men du kan sagtens drage fordel af at modtage akupunktur, også selvom du ikke lige rammer 2-3 uger før.

GRATIS MINI KONSULTATION

Er du i tvivl om et fertilitetsforløb er det rette for dig og din situation? Så start med at booke en gratis mini  konsultation, og bliv hurtigt afklaret.

  • Er du i tvivl om et fertilitetsforløb er den rette for dig og din specifikke situation?
  • Har du brug for at blive guidet til hvilke kosttilskud der kunne være relevant for dig?
  • Eller måske er du i tvivl om din partner kunne have gavn af et forløb.

Uanset hvad du har brug for afklaring omkring, tilbyder vi en en gratis mini-konsultation på 15 minutter over telefonen med en fagperson/behandler.

Sådan gør du:

  1. Klik på “Book Mini Konsultation”
  2. Opret bruger i vores online booking
  3. Vælg “Fertilitet” og “Mini Konsultation”
  4. Find et tidspunkt, der passer dig bedst
  5. Vi ringer dig op og guider dig gennem samtalen – du skal ikke forberede noget

Sådan lykkedes du bedst selv med at optimerer din fertilitet.

+ en guide til de vigtigste kosttilskud

Lad os sende dig en mini serie af inspirationsmails, med konkrete tips til at implementere livsstilsændringer på en motiverende måde.

Du samtykker samtidig til, at vi må sende dig informationer og tilbud på fertilitetsbehandling, som du til enhver tid kan afmelde.