fertilitetsbehandling

Fertilitetsforløb

Fertilitetsforløb

Vi tilbyder trygge behandlinger og dynamiske behandlingsforløb, som tilpasses din situation og ændres i takt med vi lærer dig bedre at kende.

Vores forløb egner sig til dig der ønsker at gå ind i et længere forløb for at øge din fertilitet, samt at arbejde på eventuelle underliggende årsager til nedsat fertilitet.

(Fertilitetsbehandling er noget du går til over en periode.)

Hvilket forløb eller hvor mange behandlinger der er ideelt for dig,  afhænger af din unikke situation og hvor du er i processen. Første gang du kommer på klinikken er der afsat tid at gennemgå din situation, lægge en plan for hvilken behandlingssammensætning der er mest relevant for dig, samt vurderer hvor mange behandlinger du vil få brug for.

Vores forløb kunne være relevant for dig/jer der:

 • Er i IFV behandling
 • Er igennem insemination 
 • Prøver naturligt og gerne vil styrke fertiliteten på en naturlig måde.
 • Har hormonelle ubalancer, PCO/PCOS eller endometriose.
 • Har prøvet at blive gravid i længere tid, og hvor årsagen til manglende graviditet er ukendt
 • Har lav kvalitet af enten æg eller sædceller.

Basis Fertilitetsforløb

Basis forløbet er et forløb til dig der har behov for supplerende behandling til at styrke din fertilitet, uanset om du er i anden fertilitetsbehandling, eller prøver naturligt. Basisforløbet består af konsultation samt 8 behandlinger.

Her arbejder vi cyklusrelateret, og forløbet vil i gennemsnit indebære ca. 3-5 behandlinger på en måned, hvor der ligger 1-2 behandlinger op til ægløsning, 1-2 under ægløsning og 1 efterfølgende behandling.

Udvidet Fertilitetsforløb

Det udvidet forløb er et forløb til dig der har et behov for at arbejde med nogle bagvedliggende årsager til din nedsatte fertilitet, og som ofte kræver lidt længere tid at løse. Samtidig er forløbet også til dig der ønsker ro omkring det økonomiske aspekt, og blot lader os tage ansvar for at du får alle de behandlinger lige præcis din situation kræver. Det udvidet forløb består af konsultation og ingen begrænsing på antallet af behandlinger i 3 måneder.

Her arbejder vi også cyklusrelateret og samme antal behandlinger som et basisforløb, samtidig med vi har sideløbende forløb hvor vi arbejder på at mindske dine udfordringer. Antallet af behandlinger svær at sige på forhånd, og dermed også svær at budgettere med. Derfor har vi lavet et Fertilitetsforløb Freecard, hvor du betaler en fast pris for ubegrænsede behandlinger og konsultationer i 3 måneder. Se mere under priser

Du behøver ikke tage stilling på forhånd
Første gang du kommer på klinikken gennemgår vi din situation, lægger en plan for hvilken behandlingssammensætning der er mest relevant for dig, samt vurderer hvor mange behandlinger du vil få brug for.

Særligt hvis du er i anden behandling
Er du i sideløbende behandling på en fertilitetsklinik, kan vi tilbyde specifikke behandlinger der følger og understøtter det forløb du er i gang med, for at øge dine chancer for at opnå graviditet. Her planlægger vi behandlingerne fra måned til måned.

Det bedste tidspunkt at starte behandling
Behandlingen kan princippet startes når som helst i forløbet. Optimalt set, er det bedst at starte 2-3 uger før ægløsning, ægoplægning eller insemination. Men du kan sagtens drage fordel af at modtage akupunktur, også selvom du ikke lige rammer 2-3 uger før.

GRATIS MINI KONSULTATION

Er du i tvivl om et fertilitetsforløb er det rette for dig og din situation? Så start med at booke en gratis mini  konsultation, og bliv hurtigt afklaret.

 • Er du i tvivl om et fertilitetsforløb er den rette for dig og din specifikke situation?
 • Har du brug for at blive guidet til hvilke kosttilskud der kunne være relevant for dig?
 • Eller måske er du i tvivl om din partner kunne have gavn af et forløb.

Uanset hvad du har brug for afklaring omkring, tilbyder vi en en gratis mini-konsultation på 15 minutter over telefonen med en fagperson/behandler.

Sådan gør du:

 1. Klik på “Book Mini Konsultation”
 2. Opret bruger i vores online booking
 3. Vælg “Fertilitet” og “Mini Konsultation”
 4. Find et tidspunkt, der passer dig bedst
 5. Vi ringer dig op og guider dig gennem samtalen – du skal ikke forberede noget

Sådan lykkedes du bedst selv med at optimerer din fertilitet.

+ en guide til de vigtigste kosttilskud

Lad os sende dig en mini serie af inspirationsmails, med konkrete tips til at implementere livsstilsændringer på en motiverende måde.

Du samtykker samtidig til, at vi må sende dig informationer og tilbud på fertilitetsbehandling, som du til enhver tid kan afmelde.